KPN digitenne reviews

  • Totaal aantal reviews van KPN digitenne: 151 reviews
  • Gemiddelde beoordeling KPN digitenne:
    8.9

Deel jouw KPN digitenne review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun KPN digitenne abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Digitenne

De kwaliteit is bij mij alleen maar achteruit gegaan het afgelopen jaar. Veel kanaalwisselingen en nog steeds geen verbeterde software voor de ontvanger alhoewel dit al twee keer beloofd is. Ben het simpelweg beu, KPN komt met Digitenne niet bepaald professioneel over.

Digitenne

Kan gratis digitale-tv ontvangen via St. Kabeltelevisie.

Digitenne

ik heb er dit aan toegevoegd:

voortdurende frequentie wisselingen en de daaruit voorvloeiende problemen met de ‘oude panasonic box’. Wat ook de reden moge zijn. Wij zitten nu al maanden met problemen en we ontvangen de commerciele zenders niet of we hebben geen Nederland 1-2 en 3. Wij zijn dit gepruts dus meer dan zat en hebben de laatste maand abonementsgeld teruggevorderd omdat een oplossing verder lijkt dan ooit en wij niet langer per maand het abonementsgeld willen verdubbelen door dure helpdesk lijnen. Het terugstorten van het abonementsgeld kunt u zien als vergoeding voor de uren die wij ondertussen voor support aan jullie helpdesk hebben betaald (en bovendien zonder enig resultaat!)

Martijn

Digitenne

storing en nog eens storing. Zo wel van beeld als geluid om de 5 sec. ook na de software update. Digitenne is leuk voor op de boot maar niet voor thuis.

Digitenne

Ruim twee jaar Digitenne erbij gehad, maar we waren niet tevreden met de beeldkwaliteit. Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb. Het kostte me grote moeite om de juiste ingang bij KPN te vinden. Telefonisch werd ik keer op keer in eindeloze wachtrijen geplaatst. Via de website werd ik er telkens uitgegooid. Geen sterke performance voor onze marktleider in telecommunicatie. Hopelijk lukt het met deze brief wel.

Digitenne

ik sinds een paar weken digitenne van kpn
het is gewoon shit met de beeldkwaliteit
zeg het snel op.

Digitenne

Geen ontvangst op Goeree Overflakkee

Digitenne

door uw recente frequentiewijziging heb ik in het geheel geen ontvangst meer. Bovendien heb ik inmiddels een kpn tvaansluiting zodat het contract met digitenne middels deze mail opgezegd wordt.

Digitenne

omdatde tuner defect is en ben overgestapt naar kpn tv wil ik het abonnement van digitene opzeggen per direkt.

M.v.g,

G. Ridder

Digitenne

Hierbij wil ik mijn abbonement op digitenne miv 01-01-07 opzeggen ivm overstap naar de Digitenne van de KPN
Met vriendelijk groet,
H van Leeuwen

Voor KPN digitenne zijn in totaal 151 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.KPN digitenne opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken KPN digitenne
Meer KPN digitenne statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord