Geldopwielen.nl reviews

  • Totaal aantal reviews van Geldopwielen.nl: 35 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Geldopwielen.nl:
    8.6

Deel jouw Geldopwielen.nl review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Geldopwielen.nl abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Geldopwielen.nl

Het kostte ons alleen geld , geen reakties gehad

Geldopwielen.nl

Wij zijn een paar maanden lid maar hebben nog niets gehoord of gezien. Begin er niet aan !!!!

Geldopwielen.nl

IK WIEL MIJ GELDOPWIELEN.NL OPZEGEN PER NU 06 12 2006. IK WENS GEEN VERDERE KONTAKTEN MEER MET GELDOPWIELEN.NL TE ONDERHOUDEN,MET DEZE STOPZETTING EINDIGT OOK DE AUTOMATICHE INCASO VAN MIJN REKENING.IN AFWACHTING VAN UW MEDEWERKING EN MVGR. DOOR USOV I.V.OP06 12 2006.

Geldopwielen.nl

Zie de reacties hierboven. Het is een slim zaakje. Toen ik eraan begon, dacht ik nog: had ik dat maar bedacht. Er zit een slimmigheid aan die in deze tijd zeker mensen aantrekt. En wij zij zo stom ermee in zee te gaan. Natuurlijk verlies je erop, er rijdt geen enkele auto met reclame waarvan je weet dat ie via deze site in contact gekomen is met de adverteerder.

Geldopwielen.nl

Trap er niet in, het zijn vuile oplichters! Ze zouden moeten worden achterhaald en de bak in worden gezet, want wat ze beloven is 1 grote leugen.

Geldopwielen.nl

ik wil mij Geldopwielen.nl opzeggen per nu 04-12-06 mvg michiel

Geldopwielen.nl

Volgens mij is dit een (legale)manier om mensen geld uit de zak te kloppen! sta nu een jaar ingeschreven en heb niet 1 reactie gehad!!!

Geldopwielen.nl

Ik ben van plan in zee te gaan met;geldopwielen.Is dit verstandig???met vr gr Geert

Geldopwielen.nl

door tijd gebreken prive redenen,wik ik mijn abbonnement opzeggen,per komende vervaldatum,uit mijn administratie blijkt dit medio november mogelijk te zijn.

Vanaf deze datum wens ik geen verdere kontacten meer met geldopwielen te onderhouden,met deze stopzetting eindigt ook de automatiche incaso van mijn rekening.

In afwachting van uw medewerking en mvgr.

W.M.Roggeband

Geldopwielen.nl

Omdat Geldopwielen.nl pretendeert dat automobilisten na inschrijving benaderd worden door bedrijven die willen adverteren op een auto, maar dit in de praktijk niet gebeurt (blijkt na onderzoek onder een grote groep mensen die zich hebben ingeschreven) en de "reclame automobilist" dus per definitie geld verliest aan deze "overeenkomst".

Voor Geldopwielen.nl zijn in totaal 35 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.Geldopwielen.nl opzeggen

Binnen 2 minuten Geldopwielen.nl opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord