Geldopwielen.nl reviews

  • Totaal aantal reviews van Geldopwielen.nl: 35 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Geldopwielen.nl:
    8.6

Deel jouw Geldopwielen.nl review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Geldopwielen.nl abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Geldopwielen.nl

door tijd gebreken prive redenen,wik ik mijn abbonnement opzeggen,per komende vervaldatum,uit mijn administratie blijkt dit medio november mogelijk te zijn.

Vanaf deze datum wens ik geen verdere kontacten meer met geldopwielen te onderhouden,met deze stopzetting eindigt ook de automatiche incaso van mijn rekening.

In afwachting van uw medewerking en mvgr.

W.M.Roggeband

Geldopwielen.nl

Omdat Geldopwielen.nl pretendeert dat automobilisten na inschrijving benaderd worden door bedrijven die willen adverteren op een auto, maar dit in de praktijk niet gebeurt (blijkt na onderzoek onder een grote groep mensen die zich hebben ingeschreven) en de "reclame automobilist" dus per definitie geld verliest aan deze "overeenkomst".

Voor Geldopwielen.nl zijn in totaal 35 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Geldopwielen.nl opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Geldopwielen.nl
Meer Geldopwielen.nl statistieken

Geldopwielen.nl opzeggen

Binnen 2 minuten Geldopwielen.nl opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord