FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 836 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

Zoals mevrouw Jongerius zich opstelt naar de PVV dit in verband met de aow ,om met deze partij te praten wil nog niet zeggen dat je het met deze partij eens bent.Zij vind haar eigen te geweldig maar heeft totaal geen uitstraling en geen overwicht ronduit een aanfluiting.

FNV

Toevoeging op mijn eeerdere bericht!

Ben bovendien erg teleurgesteld dat de fnv KENNELIJK LOOPT AAN DE LEIBAND VAN DE LINKSE KLIEK DIE DIT LAND NAAR DE AFGROND HELPT!


ERnstig teleurgesteld!

FNV

Dat gesodemieter en gedraai rond de pvv heeft voor mij de deur dicht gedaan IK ben PVV stemmer en wens geen lid meer te zijn van een draaikontenclub als het FNV

FNV

De FNV had de rug recht moeten houden en zich democratisch moeten opstellen. De PVV is een democratisch gekozen volkspartij met een grote aanhang, of de FNV dat nu prettig vindt of niet...een gesprek met de PVV, zoals de FNV ook met alle andere partijen gesprekken heeft gevoerd over de AOW kwestie, MOET dus plaats vinden.

Wat betreft het UITSLUITEN van de PVV: wellicht is het dan ook een verstandig idee om bij inschrijving te vragen welke politieke achtergrond een nieuw lid heeft? Dan kunt u PVV stemmers (zoals ik) ook bij voorbaat uitsluiten. De 15% PVV aanhangers die AL lid zijn van de FNV, kunt u er ook uitkeilen....allemaal racistische nare mensen, de duvel en z'n ouwe moer aanhangers. Dan is het links fascistoide feestje helemaal compleet.

Mocht er deze week geen zicht zijn op een gesprek tussen dhr.Wilders en Mw. Jongerius zeg ik ook mijn lidmaatschap op!

FNV

Ik zeg mijn lidmaatschap per direct op omdat,ik als PVV.stemmer niet voor racist,nog voor duivel uitgemaakt wil worden.
Dhr.G.Wilders is nog racist,nog de duivel.

FNV

Ik zeg op omdat alle smerige linkse boe-roepers van de FNV de PVV als duivels beschouwen. Van zo'n smerige ultra linkse club wil ik geen lid meer zijn. Geen cent krijgen ze meer van me.

FNV

De reden van beeindigen is financeel

FNV

Ik zeg op omdat ik niet bij club van Agnes Jongerius wil horen. Wat een viswijf!

FNV

Wenst geen gebruik meer te willen maken van diensten van fnv.

FNV

Erg handig deze site!
Heb 6 min gezocht op de website van FNV hoe het zat met het opzeggen van het lidmaatschap van de FNV.

Dan maar googlen naar een voorbeeld brief!
en jah hoor, binnen 30 seconde uitgeprint en wel.

Bedankt!

Gr Tom

Voor FNV zijn in totaal 836 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord