FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 836 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

Omdat ik werkloos en van een bijstandsuitkering rond moet komen...dus ben mijn geld hard nodig voor belangrijker dingen dan de FNV..

FNV

ik ben sinds kort werkloos en kan het geld nu goed gebruiken.

FNV

ik zeg de fnv op omdat ik ook rechtsbijstand verzekering heb dus ik betaal dubben en ik heb ook geen werk op dit moment

FNV

omdat ik mijn geld wel anders kan gebruiken

FNV

omdat ik eenenzeventig ben

FNV

Bij deze zeg ik mijn lidmaatschap op, omdat ik totaal geen vertrouwen meer heb in het FNV (ook ik heb geen cent dankzij jullie), en ik vind dat zij de belangen van de werknemers totaal niet voorop zetten.
Mijn vertrouwen is tot een diepte punt gedaald,(na 21 lid) nadat het FNV niet genoeg voor mij gevochten heeft in het verdediging omtrent mijn ontslag (onterecht!).
U zou met hart en ziel moeten opkomen voor mij, maar ik sta in dit gevecht helemaal alleen met onze rug tegen de muur.
De angst van de FNV voor het rode pluche en de gevestigde orde zijn te groot, ik werd met de grond gelijk gemaakt! en ik kreeg flink rekening erbij, yeah van kale kip kun je niet plukken zeggen ze dan! U wordt bedankt!!!
--

FNV

bij deze zeg ik mijn lidmaatschap op, omdat ik totaal geen vertrouwen meer heb in het FNV, en ik vind dat zij de belangen van de werknemers totaal niet voorop zetten.
Mijn vertrouwen is tot een diepte punt gedaald, nadat het FNV niet genoeg voor ons gevochten heeft in het leeftijdsdebat van 65 jr.
U zou met hart en ziel moeten opkomen voor ons, maar wij staan in dit gevecht helemaal alleen met onze rug tegen de muur.
De angst van de FNV voor het rode pluche en de gevestigde orde in Politiek Denhaag zijn te groot, niemand durft meet voor zijn mening uit te komen en wie bij de FNV zijn kop boven het maaived durft uit steken, word met de grond gelijk gemaakt. Stelletje lafaards zijn het.

FNV

Ik heb al vaker op het punt gestaan,(Pim Fortuyn,2002)nu is het genoeg geweest.
Het demoniseren van Geert Wilders en zijn PVV is de druppel,ik laat me als PVV stemmer niet langer beledigen en als racist wegzetten door mijn eigen vakbond,de groeten,moge ook bij de achterblijvers het kwartje gaan vallen.

FNV

Hier bij wil ik mijn lidmaatschap van F N V opzeggen.Ik ben 38 jaar lid geweest maar. Ik zeg mijn lidmaatschap per direct op omdat,ik als pvv .stemmer niet voor racist,nog voor duivel uitgemaakt wil worden.
Dhr.G.Wilders is nog een MALLOOT,nog de DUIVEL. JELLE POSTMA

FNV

In verband met pensionering wens ik mijn lidmaatschap te beeindigen.

Voor FNV zijn in totaal 836 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord