FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 2001 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.8

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

Ik zeg op omdat ik niet bij club van Agnes Jongerius wil horen. Wat een viswijf!

FNV

Wenst geen gebruik meer te willen maken van diensten van fnv.

FNV

Erg handig deze site!
Heb 6 min gezocht op de website van FNV hoe het zat met het opzeggen van het lidmaatschap van de FNV.

Dan maar googlen naar een voorbeeld brief!
en jah hoor, binnen 30 seconde uitgeprint en wel.

Bedankt!

Gr Tom

FNV

de reden van opzegging is financeel

FNV

Ik ben inmiddels gestopt met werkenen ben nu met prepensioen

FNV

Inmiddels ben ik gestopt met werken.
Geniet nu van een pre pensioen.

FNV

Ik ben het niet eens met de actie van de FNV over de pensioenregeling van de ANWB.

FNV

Bij deze zeg ik mijn lidmaatschap per direct op.
Ik dacht dat je de fnv kon vertrouwen. Blijkbaar niet.Ik wens daar pook geen verdere toelichting meer op te geven en beeindig daarmee ook mijn lidmaatschap.

FNV

Ik werkte destijds bij Copex Air op Schiphol. Daar werd een oudere vrouw van Duitse afkomst dagelijks op een afschuwelijke wijze beledigd. Ze werd uitgescholden voor KUTWIJ, NAZIWIJF enz, Toen ik het voor haar opnam, begon men tegen mij. ROTJOOD enz. Na 4 jaar pesten brak het lintje. Ik was lid van de FNV, maar die steunden het racistische tuig omdat ze graag een CAO wilden afsluiten met dat bedrijf. Daar moest de Jood dan maar voor worden opgeofferd. Heb nog een smerige dreigbrief van de FNV gehad (op verzoek van de werkgever) pikten vevolgens mijn vergoeding in (3,000 gulden) en toen ik heb opgezegd moest ik toch noch een half jaar betalen.
Advocaat van de FNV was ook niet aanwezig bij mijn ontslag procedure. Kortyom de FNV is de meest CORRUPTE GORE ANTISEMITISCHE ZWEINEN CLUB die ik ooit ben tegengekomen.

FNV

Ik heb mijn abbonnement van de FNV opgezegd, omdat de FNV heimelijk de racistische en antisemitische werkgever (copex Air op schiphol) steunde achter mijn rug om. Ze deinsden er zelfs niet voor terug om mij een smerige antisemitscue dreigbrief te sturene omdat ik aangifte had gedaan bij de politie wegens bedreiging en antisemitische uitlatingen (mw Bas en corupte schoft onstwedder)

Voor FNV zijn in totaal 2001 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 20% van de opzeggingen voor FNV reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord