FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 2001 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.8

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

Ik heb al vaker op het punt gestaan,(Pim Fortuyn,2002)nu is het genoeg geweest.
Het demoniseren van Geert Wilders en zijn PVV is de druppel,ik laat me als PVV stemmer niet langer beledigen en als racist wegzetten door mijn eigen vakbond,de groeten,moge ook bij de achterblijvers het kwartje gaan vallen.

FNV

Hier bij wil ik mijn lidmaatschap van F N V opzeggen.Ik ben 38 jaar lid geweest maar. Ik zeg mijn lidmaatschap per direct op omdat,ik als pvv .stemmer niet voor racist,nog voor duivel uitgemaakt wil worden.
Dhr.G.Wilders is nog een MALLOOT,nog de DUIVEL. JELLE POSTMA

FNV

In verband met pensionering wens ik mijn lidmaatschap te beeindigen.

FNV

ik ben het alk jaren niet eens met de strategie van de bond nu met name de lakse wijze over het langer doorwerken

FNV

Vroeger had deze club wellicht bestaansrecht, tegenwoordig hebben ze dit verkwanseld, IK WIL NIET LANGER WERKEN dan tot mijn 65`ste.
Maar de druppel is toch wel hoe Geert en zijn aanhang wordt neergezet, echt schaamteloos.

FNV

geemigreerdt naar het buitenland

FNV

Tijdens een stevig arbeidsconflict n.a.v. een chronische ziekte leerde ik dat de FNV alleen in leden geinteresseerd is wanneer zij in groepverband een probleem hebben. Voor individuele ondersteuning was ik aan het verkeerde adres. Het spijt me dan ook meer dan ik zeggen kan dat ik al die jaren contributie betaalde. Vier weken lang volgde ik het advies op van een dame die de essentie van mijn probleem niet (wilde?) begrijpen en niet genegen was mij face-to-face te spreken.

Jammer, maar leerzaam.

FNV

i.v.m. het verhuizen naar een verpleeghuis.

FNV

Ben gestopt met werken en geniet nu van een
tijdelijk ouderdomspensioen.

FNV

Wie zijn jullie dan?

Voor FNV zijn in totaal 2001 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 20% van de opzeggingen voor FNV reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord