FNV reviews

  • Totaal aantal reviews van FNV: 830 reviews
  • Gemiddelde beoordeling FNV:
    9.7

Deel jouw FNV review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun FNV abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

FNV

Super en dat voor een paar euro .zelf geen gezeur met het regelen van opzeggen van abonnementen. Waar je niet uit komt of die je alléén op kan zeggen door een omweg zo als de fnv bondgenoten. Blij dat het nu geregeld is..

FNV

ik werk niet meer .ik ben met pensioen

FNV Horeca

jammer dat in dit digitale tijdperk het niet mogelijk is om via de mail op te zeggen

FNV

Ik had een deskundige van het FNV ingeschakeld bij een conflict met het UWV,,deze FNV deskundige gaf mij geen schijn van kans bij een eventueel bezwaar tegen het UWV,, Ik ben op eigen houtje doorgegaan en ben later door het UWV volledig in het gelijk gesteld,,, Dus bedankt FNV ( Dus niet !!! FNV gaat niet voor de arbeider meer,, Ik ben er klaar mee !! )

voormalig Abvakabo FNV

Eigenlijk is de bond er meer voor grotere groepen, waarbij ze zich in de kijker (lees: media) kunnen profileren. Ben eigenlijk weer een beetje dom geweest, heb ze in een ver verleden ook eens nodig gehad, maar zodra je op persoonlijke titel eens nodig hebt, geven ze niet thuis. Ik dacht dat er misschien iets veranderd zou zijn, niets is minder waar, nog steeds hetzelfde liedje: één persoon helpen zet blijkbaar geen zoden aan de dijk. Voor het collectief zijn ze er, maar niet voor het individu. Het gevoel bekruipt me ook de bond tegenwoordig steeds meer de kant van de werkgever kiest; in plaats van de werknemer.

FNV

ik stop met werken

FNV

Geen schoolverkoop meer van uw abonnementen graag.

FNV

Met prepensioen

FNV

Super site

FNV

Ben nu 70 jaar,en kan mijn geld maar een keer uitgeven Was trouwens 55 jaar lid

Voor FNV zijn in totaal 830 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 0% van de opzeggingen voor FNV reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 10 reviews geschreven.FNV opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken FNV
Meer FNV statistieken

FNV opzeggen

Binnen 2 minuten FNV opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord