ELLE reviews

  • Totaal aantal reviews van ELLE: 149 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ELLE:
    8.9

Deel jouw ELLE review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ELLE abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ELLE eten

Ik heb een paar maanden geleden de opzegbrief opgestuurd en wacht nog steeds op een bevestiging hiervan. Kunt u deze zsm opsturen ?

Bvd,

Nicolette Verberne

ELLE eten

Ik zou graag een abonnement van Elle Wonen samen met Elle Eten willen

ELLE girl

De mode in elle girl komt niet van de designers daarom ga ik nu buitenlandse tijdschriften zoals vogue lezen

ELLE girl

Ik vind de Ellegirl niet meer zo leuk als het was, daarom wil ik hem opzeggen.

ELLE

Teveel reclame en mijn abonnement(10 jaar) is nog nooit beloond.

ELLE

Na 10 jaar Elle in mijn brievenbus is mij (ook)opgevallen dat er weinig leuke verhalen meer in staan en veel mode waar je als consument alleen nog maar inspiratie van op kan doen.. En inderdaad is de reclame mooi maar te veel van het goede. Wat mij ook tegenvalt is dat ik nooit gewaardeerd ben als langdurig lid.

ELLE

Heb een combi genomen van elle wonen en elle eten. Elle wonen is echt absoluut niet leuk, dus wil ik deze opzeggen en wie weet volgend jaar weer een elle eten abonnement nemen.

ELLE girl

Ik vind de inhoud van ElleGirl te oppervlakkig worden. Eerst vond ik het nog wel leuk, maar tegenwoordig houd ik me meer met andere dingen bezig.ik ben te oud voor dit blaIk vind de ElleGirl een hartstikke leuk blad maar als ik nieuwtjes, weetjes, verhalen etc. op internet wil lezen dan bepaal ik dat zelf graag. Ik vind het juist lekker elke maand een blad in de bus te krijgen en dit ontspannen in de stoel of op bed te gaan lezen. Door de Elle Digital die is ingevoerd (om de maand dacht ik) heb ik het idee dat het niet meer "mijn blad" is en ga ik opzoek naar ander blad.
Helaas.

d

ELLE

Veel veranderd in de laaaste 7 jaar. geen leuke verhalen meer en teveel reclame en foto's

ELLE girl

ik vind het blad steeds minder leuk worden en vooral omdat ze digitaal zijn over gegaan. ik lees het blad het liefst op de bank of in de bus ofzo.. dat is dus gewoon niet handig en ik vind het ook gewoon kut. je kan zo niets meer uit het blad knippen enzo ik ga nu op zoek naar een NIET DIGITAAL blad, die maandelijks verschijnt.

Voor ELLE zijn in totaal 149 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 81 reviews geschreven.ELLE opzeggen

Binnen 2 minuten ELLE opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord