ELLE reviews

  • Totaal aantal reviews van ELLE: 151 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ELLE:
    8.9

Deel jouw ELLE review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ELLE abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Elle Wonen

Heb teveel bladen en kom alleen aan doorbladeren toe. Heb jaren een ab. gehad en heb het idee dat het blad wel wat vernieuwends kan gebruiken. Wellicht in de toekomst toch weer een ab.

ELLE

Teveel reclame en onnodige/onzinnige foto's. Reclame folders zijn tenslotte gratis. Ik neem een abonnement op een ander blad.

ELLE eten

niets zeggend blad

ELLE

te veel reclame niets zeggend blad

ELLE

financiele crisis

ELLE

Voor het geld dat ik betaal vind ik het blad niet interessant genoeg en ten tweede wil ik graag een auto aanschaffen en kan dus elke cent gebruiken.

Elle Wonen

Op zich vind ik het een leuk blad, maar voor mij is het nu te kostbaar om het abonnement aan te houden, vandaar dat ik het wil opzeggen.

Elle Wonen

Niet leuk!

ELLE

te veel reclame tussendoor, en het proefabonnement werd stilzwijgend verlengd.

ELLE

Wi na 12 maanden iets andersproberen

Voor ELLE zijn in totaal 151 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.ELLE opzeggen

Binnen 2 minuten ELLE opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord