ELLE reviews

  • Totaal aantal reviews van ELLE: 151 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ELLE:
    8.9

Deel jouw ELLE review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ELLE abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Elle Wonen

Wil wel eens wat anders en heb al een jaar lang het tijdschrift niet gelezen ivm tijdnood.

ELLE girl

Ik vind de ElleGirl een hartstikke leuk blad maar als ik nieuwtjes, weetjes, verhalen etc. op internet wil lezen dan bepaal ik dat zelf graag. Ik vind het juist lekker elke maand een blad in de bus te krijgen en dit ontspannen in de stoel of op bed te gaan lezen. Door de Elle Digital die is ingevoerd (om de maand dacht ik) heb ik het idee dat het niet meer "mijn blad" is en ga ik opzoek naar ander blad.
Helaas.

ELLE

Als abonnee van combi elle eten + elle wonen betaal ik 56 euro per jaar. De losse verkoop is 5,75 euro dus al met al spaar ik 1,50 uit met mijn abonnement, schandalig, daar er ook regelmatig een elle eten of elle wonen tegen een lagere verkoopprijs wordt aangeboden.

ELLE

Na twee jaar Elle, vind ik het nu tijd om weer verder te kijken. Als modeblad krijgt het een 9, maar wil nu meer dan alleen mode.

ELLE

omdat Elle niet voldoet aan mijn verwachtingen, teveel reclame en weinig interessante verhalen

ELLE eten

Ik heb al meer dan een half jaar geleden mijn abonnement opgezegd, maar julie blijven maar doorsturen

Voor ELLE zijn in totaal 151 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 30 reviews geschreven.ELLE opzeggen

Binnen 2 minuten ELLE opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord