ELF voetbal reviews

  • Totaal aantal reviews van ELF voetbal: 213 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ELF voetbal:
    9.5

Deel jouw ELF voetbal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ELF voetbal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ELF voetbal

Ik heb mijn belangstelling verloren voor dit blad.

ELF voetbal

Ik snap niet dat oplichters zolang actief kunnen blijven. Ik ontvang opeens facturen en aanmaningen voor een ballenactie, geen id waar ze dit vandaan halen. Als je ze belt op 070-4453811 nemen ze eerst wel op, wordt je vervolgens 3x doorverbonden en daarna hebben ze opeens een soring aan hun electriciteitskabels, laat me niet lachen. Een woord: Oplichters!

gr. Matthijs

ELF voetbal

Twee jaar geleden heb ik mijn abbonement opgezegd.
Vorig jaar werd al een keertje afgeschreven. Dit merkte ik te laat en kon het niet terugdraaien. Dit jaar weer.Ik heb het bij de bank teruglaten zetten.evergeefs probeer ik al de hele dag te bellen. Morgen maar weer een keertje.

ELF voetbal

mijn zoon leest het blad niet meer daarom wil ik het abonnement opzeggen

ELF voetbal

Ik heb drie weken geleden telefonisch contact gehad met elf, werd benaderd of ik zin had in een proefnummer, en omdat ik een fankaart van Top Oss had kreeg ik er een Officieel shirt bij of een wedstrijdbal. Vond t vrij ongeloofwaardig maar was 2,49 geloof ik dus ik ging akkoord. Wedstrijdshirt netjes na een week thuis. Bleek t om een voetbalshirtje van elf zelf te gaan. Blad de volgende dag ontvangen en teven een jaarabbonement van mijn rekening geschreven. Gebeld naar elf, werd uit t systeem gehaald en heb het bedrag zelf gestorneerd. Vandaag wordt ik gebeld dat ik t shirt en t blad terug moet sturen. De verzendkosten moet ik zelf even betalen. Heb gezegd dat ze t mag komen halen omdat ik niet van plan ben er nog voor te gaan betalen ook. Daarop werd meteen gedreigd met de deurwaarder voor een shirt en een boekje. Dus heb verteld dat t oplichters zijn en wacht de brieven af.

ELF voetbal

Hardleers daarzo..!

ELF voetbal

OPLICHTERSSSS !!!!!!!!!!!!!

Heb in de zomer 2008 voor de 2e keer schriftelijk m'n opzegging gedaan en weer halen ze het geld gewoon van je rekening af, die VUILE TYFUSLIJERS.
Kunnen ze GVD niet lezen bij ELF.
Waarvoor schrijf ik die brieven dan?
Leg je nog vriendelijk uit wat je reden is en dan krijg je dit weer.
VUILE TYFUS HONDEN. Je wordt gewoon niet serieus genomen.

Ik ben echt zo ontzettend pised off,
STELLETJE OPLICHTERS, DIE ZICH NIET AAN DE REGELS KUNNEN HOUDEN EN ALLEEN MENSEN EEN POOT UITDRAAIEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELF voetbal

OOk wij hadden een abonnement die na 1 jaar automatisch stop zou worden gezet.Nou mooi niet er werd zomaar even geld van onze rek.gehaald.Nou vele telefoontjes de klachten verteld en ook van de vele klachten die hier staan vermeld,zijn we nog geen steek verder.Daarheen bellen kost al 0,45 p.m.En ze stutren je van kastje naar de muur.Ze zijn op de hoogte van de vele klachten maar wij moeten waarschijnlijk wel geld betalen want zij sturen de klacht door naar de uitgever?Wie heeft een tip voor ons zodat we niet hoeven betalen.

ELF voetbal

wil van het abbonement af omdat alles met elkaar me te duur wordt

ELF voetbal

Heb begin van het jaar een proef abbo genomen op Elf, ivm de toen komende EK leek het me leuk om het blad te lezen.
Mij werd ook de garantie gegeven dat na het einde van het proef abbo er geen verlenging van het abbo zou plaatsvinden.
Nu zie ik tot mijn verbazing dat men toch geld heeft afgeschreven en is het abbo zonder enige mededeling voor 1 jaar verlengd.

Voor ELF voetbal zijn in totaal 213 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ELF voetbal opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ELF voetbal
Meer ELF voetbal statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord