Eindhovens Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Eindhovens Dagblad: 107 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Eindhovens Dagblad:
    9.3

Deel jouw Eindhovens Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Eindhovens Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Eindhovens Dagblad

ik wil graag mijn abonnement van het Eindhovens dagblad opzeggen

Eindhovens Dagblad

Minder inkomsten door overlijden en daarom moet ik abonnementen opzeggen.

Eindhovens Dagblad

wordt veel te weinig gedaan voor klanten die jaren lang abonnee zijn

Eindhovens Dagblad

Door de constante verhogingen van het ED, voor de abonnee die al jaren geabonneerd zijn op uw blad en altijd het volle bedrag moeten betalen, staat niet in verhouding met de aanbiedingen voor de nieuwkomers.

Eindhovens Dagblad

Ik ben al 40 jaar lid.Nooit geen aanbieding alleen als je opzegt.vZeer slechte bezorging,je kunt blijven bellen gebeurd niets. Heb er nu genoeg van.

Eindhovens Dagblad

overbodig geworden)

Eindhovens Dagblad

Ik vindt de gang van zaken rond het opzeggen van het abonnement zeer onbevredigend! Er is door de colporteur (Veldhovens winkelcentrum) met geen enkel woord gerept over een jaarcontract na 2 weken gratis; opzeggen zou per maand kunnen. Sterker nog het beroepen op een email waarin dit wel zou staan lijkt me niet rechtsgeldig, tenzij ik die zou hebben terug gestuurd. Indien de krant mij die niet kunt tonen zal ik uw mijns inziens ten onrechte opgenomen abonnement kosten iedere maand storneren.

Eindhovens Dagblad

bezorging ED is zeer slecht Abonnement op zaterdagkrant maar 3 weken achter elkaar geen krant ontvangen nu is de maat vol krant opgezegt

Eindhovens Dagblad

Volgens mij ben ik al veel langer lid eerst op Lungendonk 18.
Maar de omstandigheden maken dat ik dit moet doen.

Eindhovens Dagblad

jammer genoeg had ik zeer slechte ervaring met het veranderen van papieren krant naar digitaal, de papieren krant bleef komen, de rekening ook.
na 3x bellen, 20 min. wachten, kwam de belofte dat zij mij zouden terug bellen om uit te zoeken wat er mis ging, er kwam geen tel.terug. Dit alles maakte dat ik af zie van papieren en digitale krant!

Voor Eindhovens Dagblad zijn in totaal 107 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Eindhovens Dagblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Eindhovens Dagblad
Meer Eindhovens Dagblad statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK