Eindhovens Dagblad opzeggen

9.5 (180 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Eindhovens Dagblad opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 273 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Eindhovens Dagblad

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Eindhovens Dagblad opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Eindhovens Dagblad abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Eindhovens Dagblad opzegbrief

Eindhovens Dagblad
Opzeggen

Postbus 90
5680 AB Best

Plaats, 5 december 2023

Betreft: opzeggen 'Eindhovens Dagblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Eindhovens Dagblad
Opzeggen

Postbus 90
5680 AB Best


Plaats, 5 december 2023

Betreft: opzeggen 'Eindhovens Dagblad'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Eindhovens Dagblad' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Eindhovens Dagblad, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Eindhovens Dagblad de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
60% overbodig geworden
Jaren lid
11.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
66.00% zegt ja
Aanbevelen
50.00% zegt ja

Eindhovens Dagblad adres

Eindhovens Dagblad
Opzeggen
Postbus 90
5680 AB Best


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van Eindhovens Dagblad is 1 maand.


Voorwaarden

1. Het Eindhovens Dagblad is een dagelijks verschijnend regionaal nieuwsmedium dat wordt uitgegeven door de Eindhovense Media Groep.

2. Het Eindhovens Dagblad verschijnt in gedrukte vorm en is ook online beschikbaar.

3. De inhoud van het Eindhovens Dagblad bestaat uit nieuws, achtergrondverhalen, opiniestukken, interviews en recensies over lokale, regionale en landelijke onderwerpen.

4. Het Eindhovens Dagblad publiceert alleen artikelen die voldoen aan de journalistieke standaarden van de Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ).

5. Het Eindhovens Dagblad hanteert een strikt beleid ten aanzien van reclame-uitingen en verkoopt geen advertentieruimte aan bedrijven of organisaties die betrokken zijn bij illegale activiteiten of die in strijd zijn met de waarden en normen van de krant.


extra informatie

Om het Eindhovens Dagblad op te zeggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van het dagblad. Je kunt bellen naar 040-2900900 of een e-mail sturen naar abonnement@ed.nl.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Eindhovens Dagblad en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Eindhovens Dagblad opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van een abonnee van Eindhovens Dagblad kunt u de abonnementsovereenkomst kosteloos opzeggen. Hiervoor dient u een verklaring van overlijden aan te leveren bij Eindhovens Dagblad. Deze verklaring moet worden ondertekend door de erfgenamen of de rechtspersoon die het recht heeft om namens de overledene te handelen.
Eindhovens Dagblad tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om Eindhovens Dagblad tijdelijk op te zeggen. Je kunt dit doen door contact op te nemen met de klantenservice van Eindhovens Dagblad. Zij kunnen je verder helpen met het opzeggen van je abonnement.

Eindhovens Dagblad reviews

Lees de 180 reviews van bezoekers die een opzegging van Eindhovens Dagblad hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Eindhovens Dagblad

Er staat te veel in dat ik niet lees, teveel over voetbal en te weinig ( of niets over paardensport)

Eindhovens Dagblad

Te duur

Eindhovens Dagblad

Sinds 14 dagen mijn digitaal abonnement omgezet in compleet abonnement met papieren krant. De organisatie van Eindhovens Dagblad werkt wèl zo efficiënt om snel het verdubbelde abonnementsgeld te incasseren, maar een fatsoenlijke levering regelen lijkt hun niet te lukken. Ik heb nog geen enkele krant ontvangen , wel 8 keer telefonisch een bezorgklacht ingediend. Er wordt blujkbaar niets mee gedaan.

Eindhovens Dagblad

Het is een fijn blad. Maar ik ga verhuizen.

Eindhovens Dagblad

Lees de krant al 50 jaar, maar vindt hem nu toch te duur worden.

Meer reviews

Eindhovens Dagblad opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Eindhovens Dagblad
Meer Eindhovens Dagblad statistieken

Afgelopen maand hebben 3 personen de Eindhovens Dagblad opzegbrief gedownload.

Personen die Eindhovens Dagblad opzeggen zijn gemiddeld tussen de 50 en 60 jaar en hebben gemiddeld 20 jaar het abonnement gehad. De opzeggingen van Eindhovens Dagblad worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 57 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 27 personen een voorbeeldbrief gedownload. Zondag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Eindhovens Dagblad worden verzonden, voor de hele categorie Kranten is dit de dinsdag.

De laatste dertig dagen zijn er 2 van de 180 Eindhovens Dagblad reviews geplaatst. Ook hebben er 123 personen een opzegherinnering ingesteld.

De voornaamste reden waarom personen het abonnement opzeggen is "te duur". Van de afgelopen 30 dagen was 30 november de drukste dag. De meest populaire maand om Eindhovens Dagblad op te zeggen is februari.

In de categorie Kranten zijn onlangs ook Dagblad Flevoland en Goudsche Courant opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord