ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Ik wil mijn abonnement opzeggen met ingang van 1 april 2007. Daarna koop ik boeken op het tijdstip dat mij uit komt,... of ik koop ze niet.

ECI - Bookspot

Hallo Marianne,

In het verhaal dat je schets kan ik helaas geen achterdeur ontdekken. Je hebt volgens mij geen aangetekende brieven verstuurd. Ik kan ook nergens ontdekken of je een welkomspakket of een lidmaatschapskaart hebt gekregen en daarna teruggestuurd. In mijn vorige bericht had ik wat achterdeurtjes gevonden door de algemene voorwaarden van ECI door te spitten. Zo te zien zit je twee jaar vast aan ECI. Ik heb me op een of andere manier laten ompraten door die gast van ECI. Gelukkig had ik de kennis om er wat aan te doen. ECI kan me niet echt veel meer maken.

ECI - Bookspot

GRRRR... Veel anders kan ik niet uitbrengen. Ik ben zo boos! Ik was er zelf bij dat ik ondertekende.. Het moet zeker iedereen een keer overkomen om nooit meer zo genaaid te worden. Ik kom er denk ik niet van af, aangezien geld al is afgeschreven, boeken al zijn aangekomen en het dus langer dan 10 (of 8) dagen geleden is dat ik de overeenkomst ben aangegaan. Is er uit mijn verhaal nog een achterdeurtje gevonden om er toch onder uit te komen? HELP! En anders gewoon dikke pech... :'(

ECI - Bookspot

Hallo Cortez,

Bedankt voor je adviezen.
Ik kan ze goed gebruiken.

vriendelijke groet,

Suzanne

ECI - Bookspot

Hallo Susanne,

Ik had binnen 2 weken mijn welkomspakket gekregen en een week later kreeg ik mijn lidmaatschapskaart in de bus. Het welkomspakket kan je op de kosten van de ECI terugsturen of ze halen het op. Je kan via Kiala of het postkantoor de spullen terugsturen. Het lidmaatschapskaart moet je zeker terugsturen. Er staat in de algemene voorwaarden van ECI in Artikel 1D dat je je afmelding binnen 10 dagen ongedaan kan maken als je het lidmaatschapskaart terugstuurt. Ik zou je zeker adviseren om de lidmaatschapskaart aangetekend terugsturen. Het liefst met handtekening retour. Bij het welkomspakket moet je het zelf weten. Ik heb het aangetekend verstuurd. De brieven die je aan ECI schrijft moet je kopieren en bewaren net als de overeenkomst met ECI. Als je ooit in de problemen komt met ECI, dan kun je de ECI om de oren slaan met die brieven en die handtekening retour bewijzen. Juridisch gezien kunnen ze je niks maken als je alles volgens de algemene voorwaarden speelt. Je kan het ECI heel moeilijk maken als je weet wat je moet doen. Je kan machtigingen binnen 30 dagen terug halen en je kan ECI buitenspel zetten door de Rode Kaart bij het postkantoor. Dan kunnen ze geen geld van je rekening halen.

Even hieronder een samenvatting van mijn adviezen:

1: Stuur binnen 10 dagen een aangetekende brief om de overeenkomst ongedaan te maken.
2: Stuur alles terug wat ze je sturen.
3: Bij het welkomspakket moet je als reden opgeven dat je de overeenkomst hebt ontbonden.
4: Als je het lidmaatschapskaart krijgt, stuur dan ook gelijk een brief mee dat je van je afmelding afziet. Kijk ook naar artikel 10G die over de privacy gaat.
5: Kijk naar de algemene voorwaarden van ECI. Door te kijken naar de algemene voorwaarden kun je zien wat ze doen.
6: ECI naait iedereen door je een contract van 2 jaar aan te smeren. Ga niet in zee met ECI.
7: Bewaar alle bewijzen goed, zodat je ECI er mee om de oren kunt slaan als je ooit een conflict hebt met hun.
8: Kijk alvast bij je bank welke mogelijkheden er zijn op het gebied van geld terughalen.

Ik hoop dat ik jou goed heb geholpen.

Met vriendelijke groet,

Cortez

ECI - Bookspot

Ik heb een vraag aan Cortez:

Hoe snel had jij je welkomspakket en lidmaatschapkaart in huis?

En moet je die welkomspakket en lidmaatschapkaart aangetekend terugsturen?

graag zo snel mogelijk een antwoord.

Suzanne

ECI - Bookspot

Beste Nicole,

Ik hoop voor je dat je een aangetekende opzeggingsbrief hebt gestuurt binnen de 10 dagen. Alles wat je krijgt van ECI moet je retour terugsturen en dan opschrijven dat je de overeenkomst ongedaan hebt gemaakt. Als je de spullen houdt en je houdt je pas, dan zit je twee jaar vast aan de ECI.

Voor iedereen: Maak altijd een kopie van de brieven die je stuurt naar ECI. Bewaar ook de bewijzen die je krijgt van het postkantoor. Als ECi moeilijk doet, dan stuur je gewoon alle kopieen van de bewijzen naar ze op.

ECI - Bookspot

Het is echt belachelijk. Via de site kun je zo lid worden via een eenvoudige link maar afmelden ho maar. Belachelijk al die rompslomp. Ben net te laat en zit nu dus weer een jaar aan een abbonement vast. Ik zal nooooit maar ook nooit meer lid worden van deze organisatie. De dames achter de telefoon van de klantenservice zijn ook niet de meest vriendelijkste, doen net of het allemaal aan de klant ligt ('ja mevrouw de kleine lettertjes hé?') Zorg dat je nieuwe klanten beter voorlicht en maak verzin een ander systeem voor de opzegging. Misschien een idee deze net zo smeuig te maken als de aanmelding?!

ECI - Bookspot

Ik ben aangehouden in zwolle waar ze me een abonnement hebben aangepraat ik moest eenmalig 2.50 betalen en kon een artikel uitkiezen waar ik ook 2.50 voor moest betalen, dat gedaan kreeg ik 2 weken later het pakket thuis gestuurt met keurig het artikel maar moest nu geen 5 euro betalen maar 7.95 waren ze ff vergete te zeggen dat er ook nog verzendkosten overheen kwamen, nou en ik kreeg een telefoontje en daar kreeg ik te horen dat ik 4x per jaar temindste voor 7.50 iets moet kopen in hun winkel, maar nu ik is op hun site ben geweest hebben ze wel een heeeeeel klein assortiment waar ik mijn artikelen niet kan vinden dus ik wil het ook opzeggen,

weet iemand of ik dan ook het artikel wat ik heb opgeven en inmiddels heb ontvangen moet terug sturen of dat ik na het betalen van die 7.95 mijn abbo ook gewoon kan opzeggen zonder verdere consecuenties????

hoop op een reactie
nicole

ECI - Bookspot

Herkenbaar, ooit ook dezelfde fout gemaakt.
Te weinig assortiment, je moet een bak aan papierwerk invullen, vervolgens kom ik erachter dat je 9 van de 10x bij een bedrijf als bol.com waar je die hele rompslomp niet nodig hebt alles (doorgaans) goedkoper kan krijgen en ze ook altijd wel hebben wat ik zoek.
Ik ga deze brief opsturen en de boel opzeggen. Wish me luck...

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord