ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Hallo Suzanne,

Juridisch gezien kan ECI jou niks maken. Je hebt keurig een aangetekende brief naar ECI gestuurd dat jij de overeenkomst ongedaan wilde maken. Dit heb je gedaan binnen 8 dagen. ECI kan jou niets maken, omdat jij het volgens de regels hebt gespeeld. Juridisch gezien heb je juist gehandeld. Blijf wel alert en bewaar die brief en de overeenkomst zorgvuldig. Dit moet je doen in geval dat ECI opeens moeilijk doet met incassobureaus, spookfacturen en rare brieven.

Ik heb geen brieven/telefoontjes/catalogus ontvangen van ECI nadat ik het lidmaatschapskaart had teruggestuurd. Er is ook geen geld bij mij afgeschreven. Als het goed gingen onze overeenkomsten per 1 januari 2007 in. Ik kan zeggen dat wij hier zeer goed zijn weggekomen. Voor hetzelfde geld zaten wij nu 2 jaar vast aan ECI.

Die verkoopmethoden zijn echt uitgekookt. Je loopt over straat en opeens wordt je aangesproken door iemand van ECI. Veel mensen trappen erin omdat ze zich overvallen voelen. Ze weten niet wat ze moeten doen in zo'n situatie. Dit was mij ook overkomen. Ik was op een jaarmarkt met een vriend van me en opeens sprak iemand ons aan. Hij vroeg of hij wat mocht vragen. We waren alle twee ontspannen en niet echt alert. Voordat ik het wist had die gast mij een overeenkomst aangepraat. Ik had toen al meteen spijt van het ondertekenen van die overeenkomst. Gelukkig wist ik wat ik moest doen. Ik krijg nog steeds de koude rillingen over mijn rug als ik de naam ECI zie of hoor. De tactiek van ECI is gewoon mensen overvallen met het feit dat ze worden aangesproken. Het gaat echt razendsnel. Voor je het weet ben je een overeenkomst met ECI aan het ondertekenen. Ik denk dat dit verhaal erg bekend voorkomt.

Met vriendelijke groet,

Cortez

ECI - Bookspot

Hallo Cortez,

Hier nog een vraag van Suzanne i.v.m. het verhaal van Jimmy.

Ik ben vorig jaar ook aangesproken op straat door zo'n vertegenwoordiger van ECI. Ik heb de zelfde dag de overeenkomst nog ongedaan gemaakt. De volgende dag werd ik opgebeld door ECI omdat ze dingen wilde weten over de vertegenwoordiger. Ik heb gelijk aangegeven dat ik de overeenkomst ongedaan heb gemaakt. Ze vroeg aan mij of ik de brief aangetekend had verstuurd waarop ik ja zei. Die vrouw vondt dat jammer en ze zei dat ze mij gegevens per direct ongedaan zou maken.

Sinds dat ik de aangetekende brief heb verstuurd en dat telefoontje heb gehad heb ik ook niks meer ontvangen. Ik heb het welkomspakket niet gekregen, de lidmaatschapkaart niet gekregen, ik heb ook geen telefoontjes en brieven meer gehad en ook geen catalogus ontvangen.

De datum van de dag dat ik door een vertegenwoordiger van ECI ben aangesproken was op: 29-11-2006. Nu zitten we al op 25-01-2007.

Mijn vraag is: Kan ECI mij op dit moment nog wat maken?

Ik heb vorig jaar ook al tips van jou gekregen wat ik kon doen om ECI buiten spel te zetten.

vriendelijke groeten,

Suzanne

ECI - Bookspot

Hallo Jimmy,

Ik stel je eerst een paar vragen. Heb je binnen 8 dagen nadat ECI je dit had aangesmeerd een aangetekende opzeggingsbrief verstuurd waarin je aangeeft dat je de overeenkomst ongedaan wil maken? Heeft ECI geld van je rekening afgeschreven? Als je het eerste niet hebt gedaan en het tweede is al na 30 dagen gebeurd, dan zie ik het somber voor je in. Dat zit je inderdaad 2 jaar aan ECI vast.

Er is misschien nog een kans dat je er onderuit kan komen. Daarvoor heb ik even de algemene voorwaarden van ECI die op de site staan doorgespit. In Artikel 1D staat: d. Het lid heeft de mogelijkheid binnen tien dagen na ontvangst van zijn lidmaatschapskaart zijn aanmelding ongedaan te maken. Deze afmelding dient schriftelijk plaats te vinden met bijvoeging van de lidmaatschapskaart. De toegezonden goederen dienen vervolgens omgaand aan ECI geretourneerd te worden. Wel oppassen met Artikel 6B: b. Goederen welke ongevraagd zijn toegezonden, kunnen op kosten van ECI worden geretourneerd. Het ontvangen van de kwartaalselectie ten gevolge van het niet tijdig voldoen aan de kwartaalafnameverplichting geldt niet als ongevraagde zending en kan derhalve niet geretourneerd worden.

Je kan het proberen met Artikel 1D. Je moet wel dan de lidmaatschapskaart en het welkomspakket terugsturen naar ECI.

Met vriendelijke groet,

Cortez

ECI - Bookspot

hallo
ik heb helemaal nooit mijn welkomstpakket of lidkaart ontvangen!
nu krijg ik plots een brief met de verkondiging dat ik dringend iets moet bestellen.

is dit normaal?
ik heb het mij ook al ergens vorig jaar laten aanpraten, dus ik hang er ook voor 2 jaar aan vast, juist?
kan iemand me helpen aub?
ik zou graag opzeggen

alvast bedankt

ECI - Bookspot

Ze hebben mij destijds wijs gemaakt dat ik ook lege cd's (voor kopieren) kon bestellen als ik even niets wist, dat was dus gelul!
En dus zat ik vast aan een abonnement waar ik uiteindelijk helemaal geen belang bij had.

ECI - Bookspot

Ik mijn hobby veranderd van films naar miniatuurbouw, verder ben ik gestopt met werken en kan ik het mij niet meer permiteren om de drie maanden een nieuw product van U te kopen.

ECI - Bookspot

Ik wil mijn abonnement opzeggen met ingang van 1 april 2007. Daarna koop ik boeken op het tijdstip dat mij uit komt,... of ik koop ze niet.

ECI - Bookspot

Hallo Marianne,

In het verhaal dat je schets kan ik helaas geen achterdeur ontdekken. Je hebt volgens mij geen aangetekende brieven verstuurd. Ik kan ook nergens ontdekken of je een welkomspakket of een lidmaatschapskaart hebt gekregen en daarna teruggestuurd. In mijn vorige bericht had ik wat achterdeurtjes gevonden door de algemene voorwaarden van ECI door te spitten. Zo te zien zit je twee jaar vast aan ECI. Ik heb me op een of andere manier laten ompraten door die gast van ECI. Gelukkig had ik de kennis om er wat aan te doen. ECI kan me niet echt veel meer maken.

ECI - Bookspot

GRRRR... Veel anders kan ik niet uitbrengen. Ik ben zo boos! Ik was er zelf bij dat ik ondertekende.. Het moet zeker iedereen een keer overkomen om nooit meer zo genaaid te worden. Ik kom er denk ik niet van af, aangezien geld al is afgeschreven, boeken al zijn aangekomen en het dus langer dan 10 (of 8) dagen geleden is dat ik de overeenkomst ben aangegaan. Is er uit mijn verhaal nog een achterdeurtje gevonden om er toch onder uit te komen? HELP! En anders gewoon dikke pech... :'(

ECI - Bookspot

Hallo Cortez,

Bedankt voor je adviezen.
Ik kan ze goed gebruiken.

vriendelijke groet,

Suzanne

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 19 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord