ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

nou ben ik helaas ook lid, maar nu krijg ik dus de zogenaamde kwartaal selectie(had niets besteld) maar wel van 27 euro!! , terwijl je minimaal maar voor 7.50 hoeft te bestellen, word ik hier nou genaaid?!!wat kan ik hier aan doen??

ECI - Bookspot

hierbij wil ik jullie bedanken voor de tips
ook ik ben lid van de ECI en wil er vanaf.
ik heb de brief geprint maar heb nog een vraag

moet ik de brief ondertekenen , en aangetekend wegsturen .

alvast bedankt groetjes a28

ECI - Bookspot

Als je wil weten of je lid bent dan kan je bellen naar ECI en dan kunnen ze kijken of je geregistreerd staat.Verder is BOL.com een dochter onderneming van BERTELSMAN net zoals de ECI.Ik mis hier wel de opmerkingen over de kado's die de mensen krijgen, logisch toch dat ze daar wat voor terug verwachten. En als je hebt opgezegd krijg je binnen 2 weken een bevestiging zodra je die dus niet hebt gekregen dan even bellen om te vragen of het genoteerd staat. Er zijn nl ook mensen die hun gegevens vergeten zoals een lid nr.
PS je kan ook opzeggen per fax.

ECI - Bookspot

Hufters hadden ons verteld dat een lege videoband (lang geleden) ook een kwartaal afname was. Bij de kassa zeiden ze "nee hoor klopt niet". Tijden later krijgen we dat kroonboek in onze mik geschoven. Wat een tillers. En nu, wie koopt er nu nog films of muziek. Ik download ze nog voor ze in de bios verschijnen of in de winkels liggen. En boeken tja die leen ik wel bij de bieb of zo.

ECI - Bookspot

Tegenvallend assortiment

ECI - Bookspot

Ik ben zo dus ook genaaid zoals de rest hier ook. Mijn achternaam is ook fout maar mijn adres klopt. Ik wilde mijn abonnement opzeggen en toen kwam ik bij deze site uit waar ook een opzegformulier staat. Die heb ik ingevuld en opgestuurd maar niet aangetekend dus kreeg ik gewoon weer een brief dat ik moet bestellen. Dit is echt gewoon kut. Ze zouden deze manier van abonnementen aansmeren moeten verbieden.

Dat verhaal van die lege cd's/dvd's hebben ze mij ook verteld maar ik heb ze nog niet gezien daar. En het assortiment is helemaal drama.

Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn abonnement kan opzeggen zodat ik er ook echt vanaf ben.

Groeten,

Ronald Martens

ECI - Bookspot

even een vraagje hierover,
Ik ben ook ooit aangesproken door 1 van die medewerkers en heb het me aan laten smeren, dag erna al spijt van, maar ik wist helaas niet wat ik moest doen en ik zit er nu al een tijdje bij,
maar mijn vraag is, op de brieven die ze sturen staat de verkeerde (achter)naam, kunnen ze me dan ook iets maken?

ECI - Bookspot

hallo
iemand een antwoord op mijn laatste post?

ik heb nooit een lidkaart of pakket ontvangen, maar ze hebben duidelijk wel mijn juiste adres..
dus ik kan ook nils terugsturen bij mijn opzegbrief nietwaar Cortez?

een oplossing zou welkom zijn...

bedankt

ECI - Bookspot

Hallo Cortez,

Als ik niks had gedaan om die overeenkomst ongedaan te maken was mijn lidmaatschap ingegaan op 1 januari 2007. Maar ik hou de post wel in de gaten om te kijken of ik geen post krijg van een incassobureau.

Ik hoop dat de persoon waarmee je samen op de jaarmarkt liep dat die ook zijn overeenkomst van ECI op tijd ongedaan heeft kunnen maken.

De verkoopmethoden van ECI zijn inderdaad echt uitgekookt. Die vertegenwoordiger die mij aansprak zei nog: "Ik wil U wat vragen, maar ik wil U niks verkopen." En wat blijkt ze verkopen je als nog iets. Het aanbod van ECI om 2 jaar lang lid te zijn was i.v.m. het feit dat ECI dit jaar (2007) 40 jaar bestaat. Althans, dat vertelde die vertegenwoordiger mij.

Ik zelf heb het gevoel dat dit niet de enige reden is waarom ECI mensen op deze manier een overeenkomst aan smeert. Naast ECI heb je natuurlijk ook Bol.com. Ik heb begin dit jaar een uitzending gezien van RTLZ. Het economische nieuws programma op RTL7. In dat programma vertelde de nieuwslezer dat Bol.com over het jaar 2006 een behoorlijke winst heeft geboekt. En dat merkt en weet ECI. ECI is natuurlijk bang dat heel veel klanten weggaan bij hun en dat die klanten hun boeken, cd's, en dvd's bestellen bij Bol.com waardoor ECI hun winst en klantenbestand naar beneden ziet gaan. Ik denk dat Bol.com toch ergens een grote concurrent is van ECI. En om zoveel mogelijk klanten bedenkt ECI zo'n lidmaatschap.

Met vriendelijke groet,

Suzanne

ECI - Bookspot

bedankt voor je antwoord maar euh..
wat ik niet ontvangen heb kan ik ook niet terugsturen, nietwaar?
bewijs maar eens dat ik nooit een lidkaart en welkomstpakket ontvangen heb... :s

suggesties?

bedankt

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 22 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord