ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 772 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Ik had documentatie over een serie gevraagd en deze morgen een brief gekregen waarop ik op die serie had ingetekend!vaarwel ECI.

ECI - Bookspot

Ik had documentatie over een serie gevraagd en deze morgen een brief gekregen waarop ik op die serie had ingetekend!vaarwel ECI.

ECI - Bookspot

ik heb reeds 7 maand geleden per aangetekend schrijven mijn opzegging gegeven en toch krijg ik nog steeds rappels voor aankoopbons die ik niet wens. nu wil ik via dit formulier nog eens mijn opzegging indienen. meer kan ik toch niet doen zeker om van mijn abonnement af te zien

ECI - Bookspot

Ik hoor 1jaar niets van ECI.. geen folders niets en na 1jaar krijg ik een factuur voor iets dat ik niet heb gehad en 2 weken erna krijg ik brief van hoger beroep en moet ik 98 euro neerleggen voor iets dat ik niet gehad en gezien heb.. en ik zeg ik betaal dat niet dus gaan ze gewoon naar de rechtbank stappen.. ECI zen zakkenvullers.. en dat blijft zo.. Voor iets dat je nooit ziet.. en de klantendienst heel onvriendelijk.. het enige dat telt is hun geld!!!! en wat de klant voorheeft niets..

ECI - Bookspot

Ik vind het aanbod te weinig. En ik vind het ook lastig om elke 3 maanden een boek te kiezen, wat ik eigenlijk niet nodig vind om te hebben als er niets bij is voor mij.

ECI - Bookspot

soms te beperkt keuze boeken voor mijn interesse, koop nu liever rechtstreeks in winkel

ECI - Bookspot

zijn de aankoopverplichting beu !

ECI - Bookspot

bij deze zou ik graag opzeggen omdat het te duur is en ik toch nooit iets moet hebben

vriendelijke dank
groeten roelandt

ECI - Bookspot

Bedankt voor de vele jaren plezier leesplezier.

ECI - Bookspot

Ik moet voor iets betalen wat ik nooit ontvangen heb. Ik word van het kastje naar de muur gestuurd en inmiddels 112 euro betalen aan een incassobureau!
Nee bedankt ik zeg op. Ik vind het ronduit a-sociaal.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 772 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 26 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord