ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

--

ECI - Bookspot

geen intresse meer

ECI - Bookspot

tegenvallend assortiment, verplicht kopen zit me niet lekker, ook niet goedkoper als in de winkel. Dus echt flut en daarom stop ik ermee.

ECI - Bookspot

Verplichting tot koop!

ECI - Bookspot

Na 26 jaar trouw bestellen, wordt ik nu zonder enige herinnnering geconfronteerd met bonnen voor een aanmerkelijk hoger bedrag dan ik normaal per kwartaal besteed. Jammer dat u trouwe klanten om deze reden kwijtraakt. Commercieel is goed maar je kunt ook te ver gaan.

ECI - Bookspot

Ze verkopen geen e-boeken!!

ECI - Bookspot

ik krijg nieuws brieven waar ik moet voor betalen en ik wil ze niet eens

ECI - Bookspot

het assortiment in de locale winkel is zo klein geworden dat er nauwelijks nog iets leuks bij zit. De nieuwste bestsellers zijn overal voor vrijwel hetzelfde geld te krijgen, dus er is niet zoveel voordeel meer aan het abonnement.

ECI - Bookspot

Het wordt te duur en aanbod is niet uitgebreid

ECI - Bookspot

Geen interesse meer

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord