ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 773 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

Vreselijk waarom kan ik dit niet meteen opzeggen?

ECI - Bookspot

Echt een stel teringlijers, moet je een jaar wachten voordat je kan opzeggen, zal ik dat zelf even bepalen?
Hier word gewoon misbruik gemaakt van de goede mens...

ECI - Bookspot

Verplichte verkoop vindt ik persoonlijk een afschuwelijke afzetting, als student heb ik betere dingen om geld aan te geven. Met mooie beloftes gelokt worden om lid te worden, en de verplichte aankopen verzwijgen, het is ver gekomen. RIP ECI, vaarwel en tot nooit meer.

ECI - Bookspot

De vrije keuze bon is niet vrij te besteden, alleen de door ECI uitgezochte boeken kunnen via de keuze bon gekocht worden.
Dat staat me tegen, dus zeg ik nu op.

ECI - Bookspot

Verplichting tot koop van producten gaat mij na 10 jr tegenstaan

ECI - Bookspot

Ontzettend grote oplichters!!!! Ingegaan op een advertentie voor een GRATIS dvd ZONDER enige verplichtingen of verborgen kosten. Het is en zou vrijblijvend zijn (ten alle tijde)

Nu moet ik betalen voor die gratis dvd en ben ik ondanks mijn wilsgebrek volgens hen toch lid geworden van hun boeken clubje. Ik had gelijk de aanvraag van de gratis dvd en nog voordat deze opgestuurd was aangegeven dat ik in geen geval lid wil worden. Dit omdat ik van verschillende kenissen hoorde nadat ik vertelde over de gratis dvd dat ECI oplichters waren. Je zou er niet van af komen en wat blijkt het is ook zo!!!!!!

Na vele jaren zijn ze nog steeds zo bezig!

Ik ga proberen dit in de publiciteit te brengen door me op te geven aan verschillende televisieprogramma's die gaan over recht.. En daarnaast de consumentenbond etc.


ECI.... BAH!!!! Stelletje vieze paracieten!!

ECI - Bookspot

Hebben altijd graag gewinkeld bij ECI v.h. NBC.Met een onderbreking van een tiental jaar vinden wij het genoeg. Wensen de Club veel succes in de toekomst.

ECI - Bookspot

Hallo

Hier bij zeg ik mijn lid maatschap op omdat ik gewoon weg hier geen geld voor heb. Jammer misschien kom ik later terug,

Met vriedelijke groet

ECI - Bookspot

"Ik wil het opzeggen omdat ik er achter ben gekomen dat ze je dus een valse inschrijf datum geven ik ben vandaag lid geworden 24-10-2010 en zij geven op dat ik 01-01-2011 lid ben geworden mensen let hier op of zorg ervoor dat je op de goeie wijze beindigd bij eci

dit is mijn reden om het per direct op te zeggen"

Bij eci werkt het per kwartaal, 24.10 is je inschrijfdatum, je kwartaal gaat op 01.01.2010 in. Dit hebben zij ook in hun gegevens staan, vandaag heb ik telefonisch contact gehad.

ECI - Bookspot

Ik zeg mijn abbo op, al voor de tweede keer. De eerste keer is mij beloofd dat het opgezegd zal worden maar weer werd er geld van mijn rekening afgeschreven. Ik wil alle mensen waarschuwen NIET in zee te gaan met deze organisatie. Ze liegen je voor, en stelen je geld.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 773 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord