ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

@ crissy:

ik heb precies hetzelfde probleem als jou. Heb ook de avatar dvd gratis gekregen en heb nu een aanmaning van vrije keuze kut bon gekregen via mail, ik ga dus ook echt niet mijn rekening nummer geven, zodra ze die hebben halen ze er zonder toestemming geld vanaf, m.a.w: jatten dus!
mijn vader is hier erg boos om, ik heb eerder een
afmeldingsbrief gestuurd maar het hielp niets! ze bleven aandringen en zeiken! nu probeer ik het nog een keer. maar als het niet lukt wat moet ik dan? welkomspakket terug sturen? ik weet me geen raad meer :(

ECI - Bookspot

het moeten boeken bestellen en kopen

ECI - Bookspot

oplichterij en verplicht om te bestellen!

ECI - Bookspot

Reden opzegging: ben je een half jaar op stage voor school, krijg je ineens een aanmaning voor voor de vrije keuze bon omdat je daar niks mee hebt gedaan en de eerste keer niet betaald hebt. Nooit meer ECI!!

ECI - Bookspot

een oplichters, ik kreeg een mail dat ik een gratis avatar dvd geheel gratis en vrijblijvend kon ontvangen, ineens kreeg ik vrije keuze bonnen binnen maar mn rekening nummer hebben ze niet dus ze krijgen lekker de *** maar bij eci.

ECI - Bookspot

geen geld meer

ECI - Bookspot

Vreselijk waarom kan ik dit niet meteen opzeggen?

ECI - Bookspot

Echt een stel teringlijers, moet je een jaar wachten voordat je kan opzeggen, zal ik dat zelf even bepalen?
Hier word gewoon misbruik gemaakt van de goede mens...

ECI - Bookspot

Verplichte verkoop vindt ik persoonlijk een afschuwelijke afzetting, als student heb ik betere dingen om geld aan te geven. Met mooie beloftes gelokt worden om lid te worden, en de verplichte aankopen verzwijgen, het is ver gekomen. RIP ECI, vaarwel en tot nooit meer.

ECI - Bookspot

De vrije keuze bon is niet vrij te besteden, alleen de door ECI uitgezochte boeken kunnen via de keuze bon gekocht worden.
Dat staat me tegen, dus zeg ik nu op.

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord