ECI - Bookspot reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI - Bookspot: 769 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI - Bookspot:
    8.9

Deel jouw ECI - Bookspot review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI - Bookspot abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI - Bookspot

ik betaal helemaal geen kk met je stomme dreig brieven wat is dat man pffff slechte site

ECI - Bookspot

PARNTER IS REEDS JAREN LID!

ECI - Bookspot

ik zou dit abonnement willen opzeggen omdat ik eigenlijk toch nooit iets bestel bij jullie, en dan krijg ik toch zowiezo een rekening voor iets dat ik niet heb besteld. daarom wil ik dit opzeggen. er is eigenlijk niet echt iets wat ik momenteel wil bestellen, en ik kan dit formulier ook niet afdrukken daarom mijn opzeg hier.

ECI - Bookspot

omdat ik er van overtuigd ben dat ik dit jaar 4x 'n produkt hebt afgenomen. Ik heb verschillende malen op 'n herinneringsmailtje gereageerd maar krijg geen antwoord terug.
Nu krijg ik 'n dreigende laatste waarschuwing en 5 euro boete op mijn verplichte vrije keuzebon van 25 euro. En dat na bijna 21 jaar lidmaatschap.
Ik hou niet van dreigingen.

ECI - Bookspot

naar veel jaren lid vanaf 1988 zo iets.nu al maande geen inkomen zal ik het moeten opzeggen ik weet niet hoe vaak ik dit jaar besteld heeft meer of minder dan 4 x.NU moet ik ineens honderden euro betaalen.sory voor dit krijg van alles binnen. heb veel schulden by wooingbouw belaasting school en meer.kan het niet meer betaalen.zelfmoord is ook een oplosing. werkt niet.stuur mij geen inkasso op mij af .

ECI - Bookspot

Aangeboden producten dikwijls duurder dan in de winkels.

ECI - Bookspot

Veel verplichtingen !

ECI - Bookspot

wil hem opzeggen omdat ik geen idee had van het feit dat ik verplicht ben iets te kopen, weet alleen niet hoe ik het moet doen en ik heb geen printer om de formlier af te drukken, help!! ik wil geen aanmaning en ik wil NIKS kopen..

ECI - Bookspot

ik kan het niet betalen

ECI - Bookspot

@van der Kraan Jammer om te horen dat klant worden
niet de bedoeling was. Ik wil graag helpen.Wil jij
de gegevens mailen aan webcare@eci.nl
Groet Angenita

Voor ECI - Bookspot zijn in totaal 769 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 18 reviews geschreven.ECI - Bookspot opzeggen

Binnen 2 minuten ECI - Bookspot opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord