De Volkskrant reviews

  • Totaal aantal reviews van De Volkskrant: 311 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Volkskrant:
    9.5

Deel jouw De Volkskrant review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Volkskrant abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Volkskrant

geen tijd om de krant te lezen

De Volkskrant

Geen verlenging na aflopen periode per 1 augustus 2009. Overstap naar regionale krant

De Volkskrant

Ik heb een weekendabonnement, en uit kostenbesparing wil ik het abonnement opzeggen. Dan koop ik een los nummer als ik dat wil.

De Volkskrant

Wij zeggen ons weekend abonnement Volkskrant op om een tijdje gebruik te maken van ht weekend abonnement van NRC. Eens kijken hoe dat bevalt. Op zich geen echte klachten over Volkskrant.

De Volkskrant

gaarne wil ik met ingang van nieuwe termijn mijn abonnement opzeggen

De Volkskrant

De accenten op agressie, het gezeur over M. Bril en het grote verdwalen over de aardbol naar zin en onzin, we zijn het zat.

De Volkskrant

abonnement na betaalde termijn opzeggen,
fijne krant, maar zit veel in spanje, dus zonde van het geld

De Volkskrant

Het verval van de Volkskrant zette in toen er op zaterdag ineens een hele bijlage vol met pathetisch bejaardevrouwengeneuzel in stond. "Hart & Ziel" heette het, maar het had net zo goed EO's serviceslaon kunnen heten. Wat een deerniswekkend geleuter over "de ziel", "de overgang" "de liefde" of "Paulo Coelho" week in week uit.

Daarna volgde een schandalige primeur over Nederlandse soldaten die zouden martelen (CANARD) om de PvdA in het zadel te houden, Pieter Broertjes die ook op zijn 83ste nog steeds niet opstapte (ook al ging NRC-baas Folkert Jensma wel al jaren geleden weg om plek te maken voor fris bloed), het einde van het Volkskrant-magazine (heden ten dage: Libelle voor Volksrant-lezers met extra veel mode en suf NRCV-gelul over de exen, scheiden en, again, de liefde), het blijven bestaan van Marcel van Dam en tot slot zelfs een artikel op de voorpagina(!) van een of andere voormalig Hyves-medewerkende webredactrice over het feit dat "5 miljoen mensen lid zijn van Hyves". Op de voorpagina!

Ik zwijg nog maar over de vele, vele, vele, vele zeer linksrood gekleurde "opiniebijdragen" van aan de UvA-gerelateerde Jan Willem Duyvendak sociologen die week in week uit GRATIS reclame mochten maken voor hun boek.

Nu de krant weer is omgegooid, moet de lezer het ineens ELKE DAG met een katern "Leven" (lees: nog meer mierzoet margegepruts voor Kluun-lezende huisvrouwtjes) doen.

Maar onlangs werd bekend dat ook Francisco van Jole terug zal keren in de Volkskrant. Notabene als "essayist".

Een volkskrant met én de leugens van Marcel van Dam én de extreem-linkse propaganda van Francisco van Jole weiger ik te lezen.

Het in dienst nemen van Van Jole is werkelijk een aanfluiting, een trap in de ballen van alle lezers, echt kotsen op een jonge generatie nieuw mediale lezers die op zoek zijn naar hun tijdgeest en verfrissing (en dus MASSAAL NRC Next lezen).

Het moge duidelijk zijn: de Volkskrant is in paniek, weet dat de nieuwe baas van PCM argwanend naar de maandelijks schokkende oplagecijfers kijkt, en ziet zich genoodzaakt tot extreme paniekmaatregelen als de "V" (nu al een mislukking) en het inhuren van Francisco van Jole, een "journalist" die sinds de jaren negentig geen nieuw stuk meer heeft gepubliceerd.

Gelukkig wordt de NRC elke dag beter!

De Volkskrant

Ik heb een weekendabonnement, maar lees eigenlijk alleen de zaterdagkrant. De donderdag- en vrijdagkrant lees ik maar heel vluchtig door. Dat is een beetje zonde van het geld.

De Volkskrant

Het mooie weer komt weer aan. Minder tijd en noodzaak om binnen te zitten. Vandaar stop abonnement.

Voor De Volkskrant zijn in totaal 311 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 20% van de opzeggingen voor De Volkskrant reviews geschreven, dit zijn er in totaal 1. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 23 reviews geschreven.De Volkskrant opzeggen

Binnen 2 minuten De Volkskrant opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord