De Telegraaf reviews

  • Totaal aantal reviews van De Telegraaf: 538 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Telegraaf:
    9.5

Deel jouw De Telegraaf review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Telegraaf abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Telegraaf

aangezien we ook het AD hebben en hierin ook het regionale nieuws staat, heeft ons ertoe gebracht tot dit besluit.

De Telegraaf

Ik heb dit jaar te veel keren geen krant gehad. Ik had gehoopt dat ze het zou leren maaaaar. vgr ERHA

De Telegraaf

ben bijna76 jaar, tot voor kort ruilde ik met de buurman met zijn plaatselijke krant. mijn vrouw en ik zijn om gezondheidsredenen verhuisd naar een appartement, dat systeem is niet meer mogelijk reden waarom wij voor de plaatselijke krant hebben gekozen. jammer maar ik had geen andere keus bedankt!~!

De Telegraaf

De Telegraaf is een gezellige krant. Het is de enige krant waarbij je al bij de voorpagina een duidelijk beeld krijgt wat er gaande is.
Ook mooie kleuren en verrassend goede artikelen, ook over paranormale zaken wat mij interesseert. Wat me wel stoort is de grote hoeveelheid papier die aan sport en vrouwenzaken wordt besteed. Dat is weer minder. Wat ze schrijven over buitenland is altijd gedegen, veel correspondenten. Het is ook financieel dat ik stop.

De Telegraaf

Niet nakomen belofte i.p.v. een i-pad mini kreeg ik na 6 weken een empire tablet. hierover gebeld had ik na 2 weken dit moeten melden terwijl ik deze tablet pas na 6 weken heb ontvangen. en de ene geeft aan dat dit niet veranderd kan worden en een ander zegt dat ik €99.00 moet bijbetalen. ik voel mij gewoon opgelicht zit wel voor een bepaalde periode aan deze krant vast terwijl ik niet heb gekregen wat ik wilde en wat ook in de advertentie stond.

De Telegraaf

was een mooie tijd maar overbodig en tijd om te lezen schiet te kort

De Telegraaf

Mijn abonnement loopt tot september 2015 ik had een jaarabonnement tot eind juli zou ik graag de Telegraaf nog ontvangen.

Met vriendelijke groet,
Marjo bonhof

De Telegraaf

Ik ben te vaak weg

De Telegraaf

De service had ik niets over te klagen maar door mijn A.O.W. ben ik genot zaakt bij deze de krant op tezeggen.

De Telegraaf

Zeer goede ervaring met de Telegraaf > Leuke gezellige hollandse krant. Ik zal de krant missen

Voor De Telegraaf zijn in totaal 538 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.De Telegraaf opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken De Telegraaf
Meer De Telegraaf statistieken

De Telegraaf opzeggen

Binnen 2 minuten De Telegraaf opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord