De Telegraaf reviews

  • Totaal aantal reviews van De Telegraaf: 3134 reviews
  • Gemiddelde beoordeling De Telegraaf:
    9.9

Deel jouw De Telegraaf review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun De Telegraaf abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

De Telegraaf

Na al die jaren eens toe aan een andere krant

De Telegraaf

Duidelijke krant met veel nieuws.

De Telegraaf

Ik heb de Telegraaf met plezier gelezen, maar een regulier abonnement is voor mij helaas te duur. Alleen onder dezelfde voorwaarden als die ik nu nog heb zou ik het abonnement kunnen voortzetten.

De Telegraaf

Ik zeg op, omdat ik ook het Haarlemsdagblad lees, en om dat ik dan vrijwel de zelfde nieuwsgaring krijg. Dat is de reden.

De Telegraaf

Wordt mij teveel kijk alleen nog naar de TV

De Telegraaf

de krant is prima , maar mijn ogen niet

De Telegraaf

Fijne krant om te lezen

De Telegraaf

het komt te vaak voor dat er geen krant bezorgd word

De Telegraaf

Goed koper doen.

De Telegraaf

De telegraaf valt qua inhoud nadat zij in belgische handen is gevallen zwaar tegen. Veel pagina's grote verhalen over z.g.n. BNers en herhalingen over tatoeages en liefdes, ect.
Verder blijkt mijn abonnement zonder enige aankondiging meer dan een jaar geleden plotseling verhoogt te zijn met 10 tallen procenten.

Voor De Telegraaf zijn in totaal 3134 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 40% van de opzeggingen voor De Telegraaf reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 29 reviews geschreven.De Telegraaf opzeggen

Binnen 2 minuten De Telegraaf opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord