CARE Nederland reviews

  • Totaal aantal reviews van CARE Nederland : 273 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CARE Nederland :
    9.3

Deel jouw CARE Nederland review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CARE Nederland abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CARE Nederland

Heb rond de 3/4 maandjes meegedaan aan de donatie van Care Nederland, het project waarvoor ik doneerde is nu afgerond. Ik vind dat ik nu mijn steentje heb bijgedragen, iemand anders mag het stokje van mij overnemen nu. Ik heb opgezegd via de e-mail en alles werd erg snel en netjes geregeld. Ik kreeg dezelfde dag nog een bevestiging van de opzegging en zat niet vast aan een opzegtermijn. Perfecte service!

CARE Nederland

ik hou er absoluut niet van dat er aan de deur een abbonement verkocht wordt stop met die goedkope deurverkoop en valse informatie verstrekken,!

CARE Nederland

Het was heel goed en overzichtelijk ik vindt het heel fijn

CARE Nederland

Vriendelijke klantenservice!

Ik heb eenmalig geholpen. Daarna vond ik het te duur voor mijn studentenleven.

CARE Nederland

Een hele goede doel!

CARE Nederland

Ooit voor gekozen dit te doen uit goodwill wil nu opzeggen

CARE Nederland

Prima organisatie

CARE Nederland

Ik snap niet dat het zo ingewikkeld is om te stoppen met Care Nederland. Zelfs voor een brief moet je betalen. Waarom kan je niet simpdel telefonisch opzeggen, zoals veel goede doelen wel doen. Lid worden is geen probleem, maar stoppen is heel moeilijk.

CARE Nederland

Ik ben blij dat ik een jaar via CARE Jemen heb kunnen helpen.

CARE Nederland

Goed doel met de juiste bedoelingen

Voor CARE Nederland zijn in totaal 273 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 11% van de opzeggingen voor CARE Nederland reviews geschreven, dit zijn er in totaal 2. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 33 reviews geschreven.CARE Nederland  opzeggen

Binnen 2 minuten CARE Nederland opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord