CARE Nederland reviews

  • Totaal aantal reviews van CARE Nederland : 280 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CARE Nederland :
    9.3

Deel jouw CARE Nederland review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CARE Nederland abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CARE Nederland

Care Nederland is een goede organisatie.

CARE Nederland

Expliciet genoemd dat ik een beperkt aantal maanden wilde doneren en dit leek aan de deur mogelijk. Uiteindelijk leek het abonnement alleen opzegbaar via eigen uitschrijving.

CARE Nederland

Opzeggen gaat moeilijk

CARE Nederland

Het donateurschap bij CARE Nederland is geen keuze, dit wordt je haast opgelegd door de 'verkoper' aan de deur. Je mag voor een klein bedrag donateur worden, echter is dit voor een minimaal bedrag van € 7,50 per maand. Let op, je moet dit zelf weer opzeggen!

De verkoper aan de deur wou hem zelf vaststellen op € 15 voor de komende 6 maanden. Dit is geen normale donatie meer. Daarnaast werd mij verteld dat er geen rekeningnummer was zodat je zelf de controle hebt. Echter, staat deze gewoon op hun website.

Ik heb aangegeven dat het een eenmalige donatie was, echter werd mij nog minimaal drie keer verzocht dit maandelijks aan te houden.

Ik ben daarna direct gebeld door CARE Nederland zelf en heb dit aangegeven. Ik ben gestopt als donateur door bovengenoemde redenen. Hiervan zou ik een bevestiging per mail ontvangen, deze heb ik nog steeds niet gekregen. Zelfs degene aan de telefoon probeerde mij nog over te halen om maandelijks donateur te blijven. Telefonisch kan je wel ineens een eenmalige donatie doen, dit werd mij aan de deur ook niet verteld.

@CARE Nederland, wil je ervoor zorgen dat je donateurs krijgt? Wees dan eerlijk aan de deur, laat mensen zelf voor een klein bedrag over maken (€ 2 á € 3) en overtuig mensen er niet van om grotere bedragen voor lange tijd vast te zetten. Daarnaast moet je op je site zelf kunnen opzeggen. Nu lijkt het meer op een oplichtersorganisatie dan een goed doel..

CARE Nederland

Het is een super goed doel! Maar ik heb al veel doelen die ik steun en ik moet keuzes maken

CARE Nederland

eenmalige donaties

CARE Nederland

Sorry maar ik moet stoppen me,t goede doelen te steunen.

CARE Nederland

De collectant verzekerde mij dat een EENMALIGE bijdrage mogelijk was maar na lezing van het contract blijkt dat niet mogelijk , ik ben misleid

CARE Nederland

Vreselijk om af te melden bij Care Nederland. Ze maken het allemaal mooier dan hoe het in werkelijkheid is

CARE Nederland

Na drie keer bellen nog geen e-mail, in de reviews lees ik exact de zelfde dingen over de vragen die gesteld worden, dingen die gezegd worden om je over te halen, walgelijk!

Voor CARE Nederland zijn in totaal 280 reviews geschreven. De afgelopen 30 dagen zijn bij 27% van de opzeggingen voor CARE Nederland reviews geschreven, dit zijn er in totaal 3. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 37 reviews geschreven.CARE Nederland  opzeggen

Binnen 2 minuten CARE Nederland opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord