CanalDigitaal reviews

  • Totaal aantal reviews van CanalDigitaal: 441 reviews
  • Gemiddelde beoordeling CanalDigitaal:
    9.0

Deel jouw CanalDigitaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun CanalDigitaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

CanalDigitaal

Ik wil het opzeggen omdat CanalDigitaal de prijs per 1-8-2007 met 12,5% verhoogt voor hun basispakket. De kwaliteit van hun zenders is momentel zeer slecht, zelfs het geluid loopt vaak niet gelijk met het beeld. Ik ben ze zat, oplichter die je dwingt om meer te gaan betalen, zonder dat je dat dan direct kan opzeggen en dat je dat moet betalen tot je eindperiode. Gewoon een principe kwestie, houd niet van bedrijven met wurgovereenkomsten.

CanalDigitaal

Omdat ik ga verhuizen en daar op de kabel ga

CanalDigitaal

Opzeggen contract wegens rekening sturen naar
verkeerd adres.Dit is gewoon dom zonder groeten capel

CanalDigitaal

Kijk nu digitaal via de kabel.

CanalDigitaal

daar ik mijn caravan verkocht heb
en een satcaravan gekocht daar zit kadel aansluiting

CanalDigitaal

wij hebben twee jaar geleden de schotel met alles er op en aan doorverkocht. we krijgen nog steeds de rekening van jullie, dus steeds moeten we gaan blokkeren. willen julie ons asb uit het systeem halen, dit om van dat gehannnes af te zijn.
of geef een telefoon nummerdoor dat we het zelf regelen. mvg fam breemen

CanalDigitaal

ik had canal digitaal op de camping.
de caravan hebben wij verkocht.
daarom zeg ik het top box pakket op per 30-09-07

CanalDigitaal

geachte canal digitaal wij hebben veel storing {dat wil zeggen het hele basis paket is er uit},en jullie zijn ontzettend moeilijk te berijken ,wij hebben meerdere malen de smartcart geactiveerd via telf;en PC maar zonder resultaat en daarom willen wij het abonnement opzeggen ,er word automatisch belaald dus hebben we recht op T.V. hoogachtend E.de.Jong

CanalDigitaal

onze schotel is kapot en komt dit jaar geen nieuwe meer
dus vandaar de opzeging ben benieuwed of dat gaat lekken.

CanalDigitaal

Ook wij hebben ruim voor het opzegtermijn AANGETEKEND opgezegd omdat wij gingen verhuizen van een woning waar geen kabelaansluiting was naar een woning met kabelaansluiting. Ze blijven proberen om te incasseren, helaas voor hun hebben wij de automitische incasso ingetrokken en de eerste afschrijving na opzegtermijn terug geboekt! Daar zijn ze niet blij mee!!! Wij sturen nog 1x een aangetekende brief met daarin de opmerking dat wij binnen 15 dagen alles geregeld willen hebben en zo niet dan schakelen wij onze rechtsbijstandverzekering in! Ze gaan er van uit dat je wel betaald want een advocaat is erg duur dus mensen als u een rechtsbijstandverzekering heeft, BEL HEN!!!
Wij betalen in ieder geval geen cent meer!!! Ons tussenpersoon van de verzekering heeft aangegeven al een andere klant ook te helpen met hetzelfde verhaal, ze zijn er al 2,5 jaar mee bezig en nu wordt dit ook uit handen gegeven aan de rechtbijstand!
Nergens op de site van canal digitaal is een adres of telefoonnummer te vinden of hoe je op kan zeggen, wel hoe je lid kan worden of het pakket kan aanvullen. Bij www.film1.nl staat het tel.nr. wel. Het zijn inderdaad vuile ratten!!!
Het is schandalig!
Ik hoop dat er eens een keer wat aan gedaan wordt!
Wij zijn ook van plan om het Algemeen Dagblad in te schakelen!!!

Voor CanalDigitaal zijn in totaal 441 reviews geschreven. Voor de hele categorie Digitale televisie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.CanalDigitaal opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken CanalDigitaal
Meer CanalDigitaal statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK