AVS Proefdiervrij reviews

  • Totaal aantal reviews van AVS Proefdiervrij: 96 reviews
  • Gemiddelde beoordeling AVS Proefdiervrij:
    9.5

Deel jouw AVS Proefdiervrij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun AVS Proefdiervrij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

AVS Proefdiervrij

",,

AVS Proefdiervrij

ivm. met de roodstand van de bank ben genoodzaakt
om de steun aan de goede doelen stop te zetten.

Nood breekt wet.

AVS Proefdiervrij

ik ga naar de bank om het geld dat onrechtmatig door hun is afgeschreven terug te laten storten..
jammer voor de dieren, maar dierproefvrij houdt
zich niet aan de regels..als ik 2 maal moet bellen voor de donatie op te zeggen is dat al niet juist..en dan nog het lef hebben om toch een bedrag af te schrijven..dit gaat dus niet door..!

AVS Proefdiervrij

heb 20 januari opgezegd..de dag erna een brief van dierproefvrij dat ze mijn donatie hebben veranderd in 3 euro p.mnd. n.a.v. het telefoon gesprek.. dat gaf ik al...weer gebeld..zou stop gezegd worden..is 29 januari weer afgeschreven..
schandalig..

AVS Proefdiervrij

Ik stop momenteel met doneren, omdat ik eventjes meer schulden dan inkomen heb. Ik ben wel bereid zo af en toe iets te geven.

AVS Proefdiervrij

Ik heb een tijdje de actie gesteund.Maar door de vele kosten tegenwoordig,voel ik mij genoodzaakt de donatie te stoppen.Graag hoor ik of deze melding bij U overgekomen is,want ik heb al eerder opgezegd,totdat ik zag dat het weer van mijn rekening afgetrokken was.

AVS Proefdiervrij

Ik zeg op wegens het geld wat ik zelf nu echt goed kan gebruiken. Ik vond de dierhalve echter altijd leuk om te lezen, alleen inderdaad zonde van de kosten die daarvoor gemaakt worden met plastic verpakking etc. De acceptgiro's om meer geld vond ik niet erg, het blijft hard nodig. Ik ben wel bereid om af en toe wat te doneren.

AVS Proefdiervrij

Ik stop met doneren (terwijl k nog niet eens gestart ben met de eerste machtiging) omdat ik in geldnood zit en ik zonder handtekening op het aanmeldformulier al als lid ben aangeschreven.

AVS Proefdiervrij

Ik heb een tijdje meegedaan met de actie proefdiervrij, en nu stop ik er mee en ga ik een ander goed doel ondersteunen voor een tijdje.

Groet harold

AVS Proefdiervrij

Persoonlijk ben ik van mening dat ik u inmiddels lang genoeg gesteund heb. Ik hoop dat u wat zinvols met mijn geld heeft gedaan. Het verbaast mij echter dat ik iedere keer weer dure folders met plastic verpakkingen ontvang. Dit vind ik zonde van het geld. Ik lees ze niet, en ik heb ook niet het idee dat anderen ze wel lezen. Misschien kunt u deze post beter optioneel laten zijn en bijvoorbeeld de geinteresseerde zelf laten betalen voor deze post.

Daarnaast vind ik het vervelend dat ik iedere keer wéér een acceptgiro ontvang met de vraag nog meer geld te doneren. Ik doneerde reeds al maandelijks een klein bedrag, en had ik meer geld aan jullie willen geven, dan had ik dat wel uit mijzelf gedaan.

Voor AVS Proefdiervrij zijn in totaal 96 reviews geschreven. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 13 reviews geschreven.AVS Proefdiervrij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken AVS Proefdiervrij
Meer AVS Proefdiervrij statistieken

AVS Proefdiervrij opzeggen

Binnen 2 minuten AVS Proefdiervrij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord