AVS Proefdiervrij reviews

  • Totaal aantal reviews van AVS Proefdiervrij: 59 reviews
  • Gemiddelde beoordeling AVS Proefdiervrij:
    9.4

Deel jouw AVS Proefdiervrij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun AVS Proefdiervrij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

AVS Proefdiervrij

Ik stop met doneren (terwijl k nog niet eens gestart ben met de eerste machtiging) omdat ik in geldnood zit en ik zonder handtekening op het aanmeldformulier al als lid ben aangeschreven.

AVS Proefdiervrij

Ik heb een tijdje meegedaan met de actie proefdiervrij, en nu stop ik er mee en ga ik een ander goed doel ondersteunen voor een tijdje.

Groet harold

AVS Proefdiervrij

Persoonlijk ben ik van mening dat ik u inmiddels lang genoeg gesteund heb. Ik hoop dat u wat zinvols met mijn geld heeft gedaan. Het verbaast mij echter dat ik iedere keer weer dure folders met plastic verpakkingen ontvang. Dit vind ik zonde van het geld. Ik lees ze niet, en ik heb ook niet het idee dat anderen ze wel lezen. Misschien kunt u deze post beter optioneel laten zijn en bijvoorbeeld de geinteresseerde zelf laten betalen voor deze post.

Daarnaast vind ik het vervelend dat ik iedere keer wéér een acceptgiro ontvang met de vraag nog meer geld te doneren. Ik doneerde reeds al maandelijks een klein bedrag, en had ik meer geld aan jullie willen geven, dan had ik dat wel uit mijzelf gedaan.

AVS Proefdiervrij

Ik steun proefdiervrij nou al een geruime tijd, maar ik vind het erg vervelend dat ik iedere keer weer acceptgiro's krijg toegestuurd.

AVS Proefdiervrij

waarom steun ik proefdiervrij niet meer? omdat ik naast iedere keer weer die dierhalve krijg, wat inderdaad zonde van het geld is, maar daarnaast ontvang ik ook nog eens acceptgiro's om meer geld te storten. ik geef al geld, vraag mij niet om meer.

AVS Proefdiervrij

Hierbij trek ik mijn voor het jaar 2007 machtiging in. Ik heb u dit jaar gesteund in de hoop dat u hiermee wat zinvols kunt bereiken. Ik heb mij echter verbaasd over en geërgerd aan het feit dat u mij dure folders in plastcic verpakt stuurt met hoge portokosten. Ik vind dit zonde van het geld, temeer daar ik u al steunde. U kunt uw propaganda beter inzetten op mensen die u nog niet steunen.

Voor AVS Proefdiervrij zijn in totaal 59 reviews geschreven. Voor de hele categorie Goede doelen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.AVS Proefdiervrij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken AVS Proefdiervrij
Meer AVS Proefdiervrij statistieken

AVS Proefdiervrij opzeggen

Binnen 2 minuten AVS Proefdiervrij opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord