Algemeen Dagblad reviews

  • Totaal aantal reviews van Algemeen Dagblad: 592 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Algemeen Dagblad:
    9.5

Deel jouw Algemeen Dagblad review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Algemeen Dagblad abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Algemeen Dagblad

geen was altijd tevreden maar nu overbodig

Algemeen Dagblad

meer nuance, te eenzijdig en te oppervlakkig

Algemeen Dagblad

Onacceptabel om het abonnement met bijna 12 % te verhogen.
Ben wel bereid te blijven indien de oude situatie gehandhaafd blijft.
Bent u hiertoe niet bereid vervalt dit abonnement.
Een nieuw jaar abonnement is voor mij een stuk minder duur.
Jammer dat het zo moet gaan wij zijn maar dan een halve eeuw abonnee van uw krant.
Gegroet,
P.N.M.van Os

Algemeen Dagblad

Een goede bezorger die op tijd komt en niet na tien uur nog komt dan heb ik al een krant uit de winkel gekocht.

Algemeen Dagblad

geld is op

Algemeen Dagblad

Geachte mevrouw, heer,
Begin februari werd ik aangesproken door een jonge man voor de Jumbo in Nieuwkoop waar ik mijn boodschappen doe. Hij bood mij een 14 proefabonnement AD aan voor de kosten van 3,95, dit zou vanzelf ophouden. De krant was echt een proefabonnement omdat ik wilde zien of deze mij beviel. Het lettertype en de artikelen bevallen mij totaal niet.
Beide bleek een leugen, hij heeft mij opgelicht door een vastabonnement in te stellen en geen proefabonnement. Ook het bedrag klopte niet 22,99 werd afgeschreven van mijn bankrekening en dit heb ik terug laten boeken.
Nu zegt AD dat ik aan een jaarabonnement vastzit omdat ik niet binnen 14 dagen heb gereageerd op een email. Ik heb echter niet binnen14 dagen gereageerd omdat ik een proefabonnement had van 14 dagen dat vanzelf ophield daarna. Dit is ook gebeurd sinds afgelopen zaterdag heb ik geen krant meer ontvangen. Krijg ik een incasso van 22,99 met dwangsom als ik niet betaal.

AD wil niet met mij hierover in gesprek (gebeld 8 april 2022), over de oplichting en is van mening dat die ene email van hen, waar ik niet op heb gereageerd, zie benoemde reden van proefabonnement, zij zien niet reageren als een toezegging. Ik heb echter gereageerd door de incasso terug te storten vorige maand en te bellen vandaag (ik had niet eerder een vrije dag).

Zij AD nemen geen verantwoording voor die oplichtende verkoper, willen het zelfs niet nagaan. Ook willen zij het 'zogenaamde abonnement' niet stopzetten eerder dan 7 februari 2023, dus na een jaar. Zij vinden dat zij in hun recht staan.

Ik wil de gemaakte kosten van 22,99 nog wel betalen, maar ik wil wel dat het abonnement per 1 april 2022 stopt.

Algemeen Dagblad

minder sensatie

Algemeen Dagblad

slechte bezorging

Algemeen Dagblad

bezorging erg slecht.

Algemeen Dagblad

Betere communicatie.

Voor Algemeen Dagblad zijn in totaal 592 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 7 reviews geschreven.Algemeen Dagblad opzeggen

Binnen 2 minuten Algemeen Dagblad opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord