Ziggo internet reviews

  • Totaal aantal reviews van Ziggo internet: 355 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Ziggo internet:
    8.9

Deel jouw Ziggo internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Ziggo internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

wanadoo adsl family

Zeer slechte ervaringen met VOIP. al meer als een half jaar problemen, oplossen of begrip voor mijn probleem...ho maar.
Arrogante opstelling ten opzichte van mijn standpunt.

Wanadoo ADSL Lite

hier is het ook een puinhoop ,maar het aller ergst is het bij het home daar wordt je zo moe van he ,vooral het personeel wat je aan de lijn krijgt als je beld ,na dat je er binnen 3 kwartier door komt .en krijg je antwoord tjeeeeeeeeee niet te geloven . bij home kunnen ze iedereen gebruiken .

Wanadoo ADSL Lite

staat er opzeg brief vul je alles in ,kun je alleen bellen .het is overal een kut zooi bij de internet aanbieders .

Chello light UPC

ik heb drie opzegbrieven verstuurd 3 maanden voor mijn abonnement afliep maar geen reactie. Pas nadat mijn abonnement was verlopen en door hen werd verlengd daar ze geen opzegbrief hadden ontvangen zat ik er weer een jaar aan vast en of ik ze wilde bellen op hun 0,10 cent nummer daar ik niet bereikbaar was terwijl ik 24 uur te bereiken ben.volgens UPC werken noch de TPG noch KPN naar behoren,ze zouden naar zichzelf moeten kijken.ik ben wel tevreden over mijn verbinding nooit problemen gehad, maar de service is een drama.

Casema Kabelbreed Midi

weer zo'n site die beazoekers wil trekken maar niets zinnigs aanbied. en maar reclame op de site gooien.
verwijder dan de optie om een opzegbrief te generen. iedereen kan wel bedenken dat je moet bellen. En zelfs dit is onzin omdat met dan aangeeft dat het schriftelijk moet gebeuren.

Wanadoo ADSL Lite

Ik heb een Wanadoo ADSL GO abonnement hoe kan ik dit dat opzeggen?

KAN IEMAND MIJ HELPEN?

Wanadoo ADSL Lite

wil je opzeggen moet je ook nog zon 0900 nummer bellen.. kunnnen ze daar nog lekker aan verdienne .. en dan ook nog .. stil zwijgend je abbo verlegen.. als ik jullie was had ik allang opgezegd..

Chello classic UPC

Bij deze zeg ik mijn abonnement chello Light en UPC digital TV pack op.

Wanadoo ADSL Lite

mensen neem gewoon tele2 compleet lite, 3mb internet en telefonie en daar betaal je simpelweg maar 29 euro per maand voor en GEEN KPN KOSTEN
kijk hier voor meer info

http://www.tele2.nl/webwinkel/compleet/compleetlite/specs_lite.xml

Wanadoo ADSL Lite

WAnadoo is zeer slecht bezig. Ze hebben voor hetzelfde geld al vele betere abonnementen, maar vinden het niet de moeite waard om de snelheid te verhogen.

Voor Ziggo internet zijn in totaal 355 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Ziggo internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Ziggo internet
Meer Ziggo internet statistieken

Ziggo internet opzeggen

Binnen 2 minuten Ziggo internet opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord