Ziggo internet reviews

  • Totaal aantal reviews van Ziggo internet: 355 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Ziggo internet:
    8.9

Deel jouw Ziggo internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Ziggo internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Chello classic UPC

Ik ben zo dom geweest om me GRATIS een half jaar Digitale TV aan te laten smeren. Na een week heb ik die ellende weer ontkoppeld. Nu probeer ik UPC te bellen. Maar via druktoetsen kom je in het opzegstraatje en daar draait een bandje dat het te druk is (om op te zeggen) en wordt de verbinding verbroken. Terreur. Begin er niet aan.
Gelukkig heb ik tot juni de tijd om het te mogen proberen a 10ct per minuut. Daarna mogen ze het met mijn advocaat uitzoeken. UPC gatverdamme.

Multikabel X TRA

Wegens verhuizing zeg ik hierbij mijn internet Abonnement op, en naar aanleiding met een medewerkster van mulitkabel vraag ik een gehele nieuwe Abonnements bundel aan.
(op het oude adres moet wel de Radio en Televisie aanwezig blijven)

casema digi telefonie

wegens het dubbele in rekening brengen van rtv standaard en telefonie abonement en teveel ingehouden bedragen nooit meer terug kunnen vinden in afschrijving,nota"s rond 100 euro

@Home Family

verhuizing buiten de regio (naar Alkmaar)

Chello classic UPC

Meerdere keren gebeld om op te zeggen, opzegging wordt niet doorgevoerd, zodat de heren bij UPC extra geld kunnen melken. Uiteraard niet van plan dit te betalen.

Chello starter UPC

Vandaag weer een rekening van u gekregen,dit is ten onrechte.
op 7 Juni 2006 heb ik mijn abonnement opgezegt daarvan heb ik van u een bevestiging gekregen,gedateerd 7 Juli 2006 per 23-7-2006 is deze beeindigt.
Vanaf deze datum is door ENECO tot en met November 2006 per maand 15 euro op mijn termijnbedrag in rekening gebracht.
Ik wil u dan ook verzoeken het door mij teveel betaalde bedrag op mijn girorekening 1843332 terug te storten in plaats van een rekening te sturen.
vr.gr. m.van Persie
ex klantnummer7192717

wanadoo adsl family

we hadden vaak geen verbinding met internet(van Wanadoo) of je zat op internet en de verbinding viel in eens weg telefoon hadden we ook een paar keer storingen dat we niet konden bellen of gebeld worden en we wilden over gaan naar 1 pakket met alles erin groetjes marianne

@Home Basis

ik heb al meerdere keren opgezegd en er word maar niet op gereageerd vindt dit een zeer slechte zaak

Chello classic UPC

Krijg hogere rekeningen binnen dan afgesproken.
Zelfs 1 x afgesloten geweest, terwijl er afspraken gemaakt waren.
Telefonisch is het nog niet gelukt om op te zeggen.

@Home Basis

Reeds op 13-12-06 een brief geschreven over de opzegging van TV basis maar tot heden nog geen bericht ontvangen, daarom bij deze opnieuw een opzegging. Hoop snel hier een bevestiging voor te ontvangen.
Met vriendelijk groet

Voor Ziggo internet zijn in totaal 355 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Ziggo internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Ziggo internet
Meer Ziggo internet statistieken

Ziggo internet opzeggen

Binnen 2 minuten Ziggo internet opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord