Vodafone mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van Vodafone mobiel: 227 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vodafone mobiel:
    8.8

Deel jouw Vodafone mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Vodafone mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Vodafone 200

Voor mij is vodafone te duur en kan ik met mijn uitkering dit niet meer betalen

Vodafone UMTS

Slecht ontvangst!

Vodafone UMTS

graag wil ik een bevestigin wanneer mij abnoment beindigd is van vodafoon

Vodafone 22,50

Einde kortingabonnement

Vodafone 17,50

Hierbij zeg ik mijn abonnement van Vodafone op omdat het contract verlopen is en ik deze absoluut niet meer wil verlengen.

On uma Thongchaiya

Vodafone 22,50

hierbij zeg ik mijn abonnement per afloop contractdatum(16-09-2010) op.ik overweeg weer prepaid te gaan bellen

Vodafone 12,50

abonnemet van mijn zoon hij wil een ander toestel.

Vodafone 12,50

abonnemet van mijn zoon hij wil een ander toestel.

Vodafone 27,50

En weer een ticket door hun helpdesk afgesloten zonder dat ze het incident opgelost hebben Ik kan niet anders concluderen dat e rbij vodafone ontzetten domme sukkels werken die absoluut niets van klantenservice weten en er niets aan doen. bezint eer ge met vodafone begint !

Vodafone 27,50

Spijt dat ik geswitched ben van Tmobile naar vodafone. Service bar slecht, netwerk In almere heeft regelmatig problemen. En dan de helpdesk..pffff Sinds ik geswitched ben kan ik een buitenlandsnummer niet meer bereiken, klacht uitgelegd gegevens opgeleverd en 2 keer het incident door hun afgesloten zonder een oplossing geboden te hebben derde keer aangemeld en weer dezelfde stomme vragen worden er gesteld. is het zo moeilijk om een sms te tracen? Wel betalen maar aankomen doen ze niet en ja vdf heeft een verbinding met die provider. Eh van beide kanten komen de sms niet aan. Conclusie? Ergens is een routerings probleem maar dat snappenz e blijkbaar niet bij die ultra domme heldpesk. Mij advies, ga NOOIT naar vodafone.

Voor Vodafone mobiel zijn in totaal 227 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Vodafone mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vodafone mobiel
Meer Vodafone mobiel statistieken

Vodafone mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten Vodafone mobiel opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord