VGZ Zorgverzekeraar reviews

  • Totaal aantal reviews van VGZ Zorgverzekeraar: 45 reviews
  • Gemiddelde beoordeling VGZ Zorgverzekeraar:
    9.2

Deel jouw VGZ Zorgverzekeraar review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun VGZ Zorgverzekeraar abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

VGZ Zorgverzekeraar

De reden voor het opzeggen van mijn huidige verzekering bij VGZ is dat ik per 1 februari verplicht verzekerd ben in Frankrijk. Sind 15 november 2006 ben ik uit de basisadministratie van de Gemeente Den Haag uitgeschreven. Op uw website staat vermeld dat u automatische deze uitschrijving ontvangt. Naar mijn inziens is dit niet nooit gebeurd en heb dan ook geen nieuw polisblad ontvangen over 2007 en weet dus ook niet het polisnummer. om te voorkomen dat ik onverzekerd zou zijn, wil ik mijn verzekering met terug werkende kracht per 1 februari 2007 beeindigen. Ik vertouw er op dat de teveel betaald premie (Februari 2007) en de no claim korting worden gestort op het rekeningnummer waar ook de maandelijkese premie van werd afgeschreven.

VGZ Zorgverzekeraar

kan elders goedkoper verzekerd zijn.Dus wil ik mijn verzekering bij jullie opzeggen per 01-01-2007.

VGZ Zorgverzekeraar

Met ingang van 01-01-2007 zeg ik mijn doorlopende reisverzekering op.

VGZ Zorgverzekeraar

I.v.m. het afsluiten van een zorg verzekering elders die voor mij voordeligger is, wil ik mijn huidige verzekering bij jullie opzeggen per 01-01-2007.
(graag spoedig een bevestiging)

VGZ Zorgverzekeraar

Ik zeg de verzekering per 1-1-2007 op.

VGZ Zorgverzekeraar

ivm het afsluiten van een zorg verzekering elders,die voor mij voordeligger is.
Wil ik mijn huidige verzekering bij jullie opzeggen per 01-01-2007.
(graag spoedig een bevestiging)

met vriendelijke groet




Mark Jenniskens


ps mijn vrouw en kinderen blijven wel bij jullie verzekerd.

VGZ Zorgverzekeraar

i.v.m. met het kunnen afsluiten van een verzekering elders die voor mij voordeligger is. wil ik mijn huidige verzekering bij jullie opzeggen!

met vriendelijke groeten

Niels Risseeuw

VGZ Zorgverzekeraar

In verband met in diensttreding bij de Koninklijke Landmacht op 11-12-2006 aanstaande kan ik tot mijn spijt niet langer bij jullie verzekerd blijven, daar het ministerie van defensie alleen zaken doet met Univé

VGZ Zorgverzekeraar

Ivm met het bereiken van de 18 jarige leeftijd wil ik per 11 september worden uitgeschreven. Mijn keuze is op een andere verzekeringsmaatschappij gevallen,
met vriendelijke groet,
Kim Hendrix

VGZ Zorgverzekeraar

per 7 september zal ik worden uitgeschreven bij de gemeente Tholen, omdat ik ga studeren in GrootBrittannie. op die datum zou ik ook bij jullie uitgeschreven willen worden.
met vriendelijke groet, Freek Groeneveld

Voor VGZ Zorgverzekeraar zijn in totaal 45 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 1 review geschreven.



VGZ Zorgverzekeraar opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken VGZ Zorgverzekeraar
Meer VGZ Zorgverzekeraar statistieken

VGZ Zorgverzekeraar opzeggen

Binnen 2 minuten VGZ Zorgverzekeraar opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord