Veronica Magazine reviews

  • Totaal aantal reviews van Veronica Magazine : 513 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Veronica Magazine :
    9.0

Deel jouw Veronica Magazine review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Veronica Magazine abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Veronica Magazine

Veronica word niet meer gelezen,kinderen zijn het huis uit.
Bedankt voor de service.

Veronica Magazine

maak geen gebruik meer van het blad

Veronica Magazine

lees hem nooit . dank u voor dr service

Veronica Magazine

De gids was voor mijn zoon,en die is nu de deur uit.

Veronica Magazine

Ik heb de veronica gids opgezegd in october 2009,maar ik krijg hem nog steeds in de bus.Mijn reden is dat we er weinig mee kunnen omdat ik in Belgie woon.Ik ben al 20jaar lid van jullie magazine.
Ik zou het waarderen dat jullie mijn abonnement per direct stoppen.

met vriendelijke groet,

Veronica Magazine

Jammer maar bij ons wordt het veronica magazine nooit meer ingekeken

Veronica Magazine

Ik heb in oktober met ingang van 1 januari 2010 al opgezegt na 15 jaar het veronica blad iedere week weer ongelezen bij het oudpapier te gooien. Met digitenne kan je makkelijker even kijken wat er komt. Nu kon ik pas in mei 2010 opzeggen dus moet ik nog tot mei betalen. Dacht dat je per jaar betaalde in januari dus dan ook op kan zeggen. Ik heb gebeld Omdat ik wel benieuwd ben wat ik nog moet betalen en ik ben het er niet mee eens, maar ik werd gewoon afgescheept met een grote bek en nu weet ik nog niet wat ik betalen moet. Nooit geen Veronica meer dus.

Veronica Magazine

Nadat ik mijn reden opgegeven had van opzegging van de veronicagids: als lokkertje betaal je maar 25 euro en als abonnee weer de volle pond, kreeg ik een antwoord van Cora, HET KAN NIET ALTIJD FEEST ZIJN....( we worden steeds associaler...)

Veronica Magazine

Heb net als onderstaande hetzelfde gehad maar heb nu wel het incasso en adviesburo WMP op mn hielen.
En die zeggen zolang je niks kan bewijzen dat je een proefabonnement zonder opzegtermijn hebt gehad moet je betalen.Weet het nu ook niet moet nu wel inmiddels 84,43 betalen.
Zoals onderstaande reactie, ik had precies het zelfde heb de incasso terug laten boeken.

Zoals onderstaande reactie, ik had precies het zelfde heb de incasso terug laten boeken.

Ben voor 1 jaar lid geworden en de jongen die mij het abonnement verkocht verzekerde me dat ik niets hoefde te doen, mijn abonnement stopt automatisch na 1 jaar. Dat vond ik prima, want het wordt vaak vergeten om een abonnement op te zeggen. Omdat dit zo makkelijk was ging ik akkoord. Nu is er toch een jaarbedrag van mijn rekening afgehaald!! Ik heb gebeld en een zeer onvriendelijke dame zei me dat ik 2 maand van te voren het abonnement dien op te zeggen. Heb haar geprobeerd uit te leggen dat die jongen mij heeft gegarandeerd dat het automatisch stopte na 1 jaar, maar daar wou ze niets van horen. Ik kon haast niet uitpraten, ze verhief haar stem, niet normaal. Erg klant onvriendelijk. Weer een reden om nooit meer iets met Veronica te doen!!!

Veronica Satellite

Wordt elke twee weken geleverd en wordt niet gelezen

Voor Veronica Magazine zijn in totaal 513 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Veronica Magazine opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Veronica Magazine
Meer Veronica Magazine statistieken

Veronica Magazine  opzeggen

Binnen 2 minuten Veronica Magazine opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord