Varagids reviews

  • Totaal aantal reviews van Varagids: 297 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Varagids:
    9.1

Deel jouw Varagids review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Varagids abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Varagids

ben naar een bejaardenhuis gegaan en kijk niet zoveel tv meer dus vandaar mijn opzegging

Varagids

Nu ik digitale televisie heb, is de vara gids overbodig geworden.
Hierdoor zeg ik mijn abonnement op de Vara gids op. Graag verneem ik van u met ingang van wanneer ik de gids niet meer ontvang.

Varagids

Hierbij zeg ik mijn abonnement op de Varagids per direct op. Graag ontvang ik een ontvangsbevestiging.

vr groet, AWJ Biezeman

Varagids

nu ik digitale televisie heb, is de vara gids overbodig geworden.
Hierdoor zeg ik mijn abonnement op de Vara gids op. Graag verneem ik van u met ingang van wanneer ik de gids niet meer ontvang.

mvg

Varagids

nu ik digitale t/v heb is de vara gids overbodig geworden met vr gr ria vander veende graaf

Varagids

Via deze weg wil ik graag mijn lidmaatschap op de varagids per DIRECT opzeggen! Gaarne ontvang ik van u spoedig een bevestiging.

Varagids

Hierdoor zeg ik mijn abonnement op de Varagids op. Graag verneem ik van u met ingang van wanneer ik de gids niet meer ontvang. Ik dank u voor de moeite!

Varagids

Bij deze wil ik mijn abonnement op de vara gids per direct opzeggen. Mocht het zo zijn dat u dit niet kunt accepteren dan verneem ik van u mijn verzoek gemotiveerd en met de juiste datum van mijn beëindiging mede te delen In dat geval geld die datum van beëindiging.Het is ook mogelijk dat ik reeds het seizoen 2011 reeds betaald heb.Ik verzoek u mij hierover te berichten.

Varagids

Bij deze wil ik mijn abonnement van de vara gids opzeggen. Mogelijk heb ik reeds voor het seizoen 2011 betaald. Gaarne restitutie van het abonnementsgeld vanaf 8 maart 2011. Anderzijds blijf ik de vara gids tot einddatum abonnement ontvangen.

Varagids

Graag willen wij ons abonnement op de Vara gids stopzetten.

Zou u ons een bevestiging willen zenden.

Voor Varagids zijn in totaal 297 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Varagids opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Varagids
Meer Varagids statistieken

Varagids opzeggen

Binnen 2 minuten Varagids opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord