Varagids reviews

  • Totaal aantal reviews van Varagids: 297 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Varagids:
    9.1

Deel jouw Varagids review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Varagids abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Varagids

Hierbij wil ik het abonnement op de vara tv Gids opzeggen. Graag ontvang ik een ontvangsbevestiging.

Mvg E.Smoor

Varagids

Met ingang van 1 januari 2007 zeg ik mijn abonnement op de VARA-gids op.

E.Huisman

Varagids

Ingaande 01/01/2007 zeg ik mijn abonnement op Vara TV Magazine op. Ik trek tevens ingaande 01/01/2007 mijn machtiging tot automatisch afschrijven van het abonnementsgeld in.
Mvg K. Visser

Varagids

ivm overlijden wil ik de varagids opzeggen

Varagids

Hierbij zeg ik mijn lidmaatschap op m.i.v. 1 januari 2007.i.v.m. verkoop van de woning.
Met i.v.m. eind december verhuis ik naar Purmerend.
Graag ontvang ik van u een ontvangst van mijn opzegging.

vriendelijke groet,
R. de Jonge

Varagids

Hierbij wil ik het abonnement op de Vara gids opzeggen, ik heb tot 31-12-2006 betaald. Gaarne ontvang ik van u een ontvangstbevestiging.
M.v.g.
M. vd Vorst

Varagids

Hierbij wil ik het abonnement op de vara tv Gids opzeggen. Graag ontvang ik een ontvangsbevestiging.

IN AFWACHTING DHR.B.KEIZER 09-11-2006

Varagids

ik wil mijn abonnement opzeggen omdat ik de gids bijna nooit meer lees door het vele werk dat ik heb

Varagids

Bij deze deel ik u mede dat ik mijn abonnement op de Varagids 1 januari 2007 opzeg B.v.D G.A.Splitthoff.

Varagids

Bij deze deel ik u mede dat ik mijn abonnement op de Varagids 1 januari 2007 opzeg B.v.D G.A.Splitthoff.

Voor Varagids zijn in totaal 297 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Varagids opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Varagids
Meer Varagids statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord