Trouw reviews

  • Totaal aantal reviews van Trouw: 96 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Trouw:
    9.3

Deel jouw Trouw review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Trouw abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Trouw

Mijn abonnement liep tot en met 2 mei maar vandaag ligt er weer een krant in mijn bus. Ik vrees dat mijn abonnement weer stilzwijgend verlengd wordt, zoals ik al eerder heb meegemaakt bij Trouw.
Erg jammer!

Trouw

i.v.m. een te groot aantal kranten met vr.gr.

Trouw

Trouw is nog een bron van rustige, betrouwbare en van meerdere kanten belichte berichtgeving. In tegenstelling met al die andere kranten met hun vaak sensationeel gebrachte nikserichheid.Helaas neem ik voorlopig afscheid ivm. de portemonnaie.
met vr. gr,jan

Trouw

Geen opmerkingen

Trouw

LS!
Het is jammer om Trouw op te zeggen; het is een van de laatste en weinige kwaliteitskranten in Nederland, maar toch hindert mij de nog steeds te prominente berichtgeving over allerlei religieuze zaken.Zo langzamerhand leven we immers niet meer in een kerkelijk land. Vandaar mijn opzegging.
Ik had me slechts voor één kwartaal geabonneerd, dus aan het einde van dat kwartaal wil ik de krant niet meer ontvangen.
Met vriendelijke groet,

Karst L. Zwart

Trouw

mis het regionieuws

Trouw

Ik vind de Trouw een erg goede krant; inspirerende, zorgvuldige journalistiek. Omstandigheden dwingen mij er toe de krant op te zeggen.

Trouw

Ik mis het plaatselijke en regionale nieuws

Trouw

Goede krant echter tijdelijk genomen als 2e klant naast het NRC wordt nu wat teveel van het goede

Trouw

Wegens overlijden van abonnee. Hij was abonnee sinds 1947.
Op de site van Trouw kan ik geen abonnement beeindigen.

Voor Trouw zijn in totaal 96 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Trouw opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Trouw
Meer Trouw statistieken

Trouw opzeggen

Binnen 2 minuten Trouw opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord