Tina reviews

  • Totaal aantal reviews van Tina: 52 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Tina:
    9.5

Deel jouw Tina review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Tina abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Tina

Ik vind het vervelend dat ik bij het opzeggen van het Tina abonnement verplicht word om te klikken op het ontvangen van de emailnieuwsbrief waar ik helemaal geen belang bij heb.

Tina

Ik heb het abonnement van de tina opgezegd maar er is pas abonnementsgeld betaald tot wanneer krijg ik dan de tina nog?

Tina

Heb net abonement van mijn dochter opgezegd en vond het luguber dat je moet opgeven of de persoon overleden is. Abonnement levenslang? Alleen de dood maakt je vrij van de abonnement?
Verschrikkelijk!!!

Tina

stopzetten a.u.b.

Tina

woon nu in Duitsland en lees daar de tijdschriften

Tina

Ik wil het abbonement opzeggen heb een brief gedownload. Wat nu ? Moet ik deze nog opsturen of mailen of is dit voldoende. Graag even bericht ?

Elles Echtermeijer

Tina

Neem een ander blad

Tina

Mijn dochter wordt er te oud voor.

Tina

ik wil het abonnement van mijn dochter Femke op Tina graag opzeggen. Kunt u mij zeggen per wanneer dat ingaat? Volgens mij heb ik in augustus nog betaald voor een jaar. Gaat het stop zetten dan volgend jaar juli in?

Tina

Ik wil mijn Tina opzeggen omdat... ik er nu echt te oud voor wordt en meer belang heb bij andere tijdschriften, en ik het niet meer zo leuk vind, en door school heb ik haast geen tijd om het te lezen en daardoor ontstaat een hele stapel ongelezen Tina's.

Voor Tina zijn in totaal 52 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Tina opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Tina
Meer Tina statistieken

Tina opzeggen

Binnen 2 minuten Tina opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord