Tina reviews

  • Totaal aantal reviews van Tina: 52 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Tina:
    9.5

Deel jouw Tina review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Tina abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Tina

perfect geregeld zo.

Tina

3 maanden terug abonnement opgezegd. Wordt nu gemiddeld 4x per dag gebeld door het call center van Sanoma. 2x afgemeld bij het bel me niet register. Ik kan helaas niet minder dan 1 ster geven. Dit is echt abominabel slechte service. 8 medewerkers hebben ondertussen aangegeven dat ik nooit meer gebeld zou worden... Schandalig slecht.

Tina

Super leuk blad, me dochter is er nu iets te oud voor geworden, vindt ze zelf

Tina

Tina was Top!!

Tina

Erg leuk tiener blad, maar nu is het tijd voor Cosmogirl

Tina

In juni jl. abonnement opgezegd. Sanoma bood een aanbieding aan voor Fashionista ter vervanging van de Tina. Inmiddels 2 maanden verder, ontvangen we Fashonista en de Tina. In systeem stond duidelijk dat Tina was opgezegd, maar blijkbaar niet doorgevoerd. De Tina gaat hier wekelijks met folie en al de oud papierbak in. Wederom gebeld en het abonnement zou in oktober aflopen. Met terugwerkende kracht ging niet. Bevestigingsmail nog steeds niet ontvangen, wat een slechte service.

Tina

Ik ben 2 jaar lid geweest en vond het altijd heel erg leuk. Ik vind het steeds minder leuk worden omdat ik er wat te oud voor word vind ik. We stappen nu over op de donald duck omdat het het hele gezin dat leuk vind en de tina was alleen voor mij.

Tina

Leuk blad voor meisjes gr 6 - 1e middelbare school

Tina

Onze dochter wil na jaren even geen tijdschrift

Tina

Het was leuk al die jaren maar nu ben ik er te oud voor

Voor Tina zijn in totaal 52 reviews geschreven. Voor de hele categorie Tijdschriften zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Tina opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Tina
Meer Tina statistieken

Tina opzeggen

Binnen 2 minuten Tina opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord