Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 937 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Staatsloterij

Wij kopen al jaren maandelijks een lot en winnen nooit wat!! Willen nu weer wat geld besparen!!

Staatsloterij

Ik wil 01-01-2008 de staats loterij opzeggen, omdat de betrouwbaarheid en geloofwaardigheid voor mij niet meer gegarendeerd is.
Dus zou u ook mijn automatische machtiging willen stop zetten.
Met vriendelijk groeten,
E.Pielaat

Staatsloterij

Naar aanleiding van de uitzending van Radar 30 oktober, heb ik ook besloten om na bijna 10 jaar mijn deelname te beeindigen! Overigens win ik nooit wat ondanks de 2 loten!

Staatsloterij

ik win nooit iets

Staatsloterij

Na uitzending van Radar

Staatsloterij

Op 30 okt. j.l. Radar gezien waarin een heleboel duidelijk werd.Heb besloten bij de eerst volgende mogelijkheid mijn deelname na 15 jaar te beeindigen.

Dayzers

kan niet meer betalen

Staatsloterij

IK HEB GISTEREN NAAR RADAR GEKEKEN EN VOEL ME NA AL DIE JAREN DAT IK AUOTMATISCH LID WAS VAN DE STAATSLOTERIJ FLINK IN DE ZEIK GENOMEN. WAT EEN ONEERLIJKE VOORSTELLING VAN ZAKEN ZEG. IK SPONSOR DE OVERHEID AL MET MIJN BENZINE, WEGENBELASTINE EN TABAK EN BEN BESLIST NIET VAN PLAN OM DAT OOK NOG MIDDELS EEN STAATSLOT TE DOEN.
EN DAT ER DUS PRIJZEN VALLEN OP NIET VERKOCHTE LOTEN VIND IK HELEMAAL TREURIG. TREK DE PRIJZEN VAN DE VERKOCHTE LOTEN, DAT IS PAS FAIR. OP DEZE MANIER KAN IEDEREEN RIJK WORDEN, DAT IS NIET ZO MOEILIJK.

Staatsloterij

gisteravond radar gezien en ben ernu achter dat heel veel prijzen niet uitgekeerd worden vind dit heel misleidend van de staatsloterij,,vandaar dat ik er zo snel mogelijk van af wil en met mij hoop ik heel veel mensen

Staatsloterij

ik wil van al de verplichtingen af alles zelf beheren

Voor Staatsloterij zijn in totaal 937 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord