Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 937 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Staatsloterij

Wij willlen niet meer meespelen omdat wij met het automatisch lot nooit prijs hebben, er zijn te veel grote prijzen. Wat moet een mens nou met 27.5 miljoen? Maak er meer mensen blij mee. En de loten worden te duur voor ons.

Dayzers

Beëindig je machtiging door een brief te sturen naar de afdeling klantenservice. Zet daarin de volgende gegevens:
* Naam
* Adres
* Lotnummer(s)
* Rekeningnummer
* Beëindigingsdatum

Postadres:
Klantenservice Dayzers
Postbus 731
2700 AS Zoetermeer

Staatsloterij

Omdat wij de lsstste jaren maar weinig of niets hebben gewonnen en vanwege dat het te veel geld kost.en de naar onze mening geen goede regeling meer is bij ded staatsloterij v.w.b. de prijzen,loten die voorheen niet meespeelde vinden wij bedrog.

Dayzers

nou ik voel me ook vooral genaaid door dayzer heb al 3 x opgezegd en ze stoppen het niet , nu had ik aangetekend op degtuurd naar venlo , krijg ik het terug onbewoond dus weer maar 2 maanden geld er af het zijn ras echte op lichters !! nu heb ik bij de bank een machteging beeinding gehaald en hoop dat het nu lukt . zo niet gaat de bank het blokeren . Waarom ik weg ga ik vroeg maar een lot nr aan en ik kreeg er twee maar ook de dubbele prijs en nu met de finianciele crissis kan ik toch meer met dat geld doen.

Staatsloterij

Beste staatsloterij,

Natuurlijk had ik graag eens een leuk prijsje willen winnen. Helaas was het geluk niet aan mijn kant. Geeft niks hoor! Ik gun het een ander net zo goed. Het ligt ook niet aan jullie hoor. Het ligt aan de mensen die er aan meedoen. En (ik kan het weten), dat zijn er heel veel. In een vroegere functie heb ik gewerkt aan de gedeeltelijke distributie van de loten. Op basis van mijn waarneming moet het er ongeveer zo uitzien: Een kilometer lange sliert rolcontainers, afgeladen vol dozen loten + zo'n zelfde (virtuele sliert) onverkochte loten. Na ja, doet er ook niet toe. Het zal wel een compleet bos op jaarbasis zijn.
TOT SLOT: Stel uzelf de vraag: Zou het niet meer opleveren als al die 15€'s op een leuke spaarrekening bij elkaar zouden staan en er bijvoorbeeld van de rente een VET ANTI-LOTERIJFEEST gegeven zou worden? Nee he, U gaat toch liever met z'n allen voor de hoofdprijs.
Nou, dan wens ik U met z'n allen veel succes.
Met de groetjes van SinterSjaak.

Dayzers

ik speel 4 maanden mee en ik heb EEN keer 2,50 gewonnen en EEN keer 3,50 en dat is alles.. en ik betaal 3,50 per week dus ik heb in totaal ongeveer 56 euro betaald voor alles en ik heb er 6 euro mee gewonnen dus ik heb gewoon 50 euro verlies gehad daarmee.. dus je verliest meer dan dat je wint.

Staatsloterij

moet het opzeggen kan het niet meer betalen
en heb toch nooit prijs dit is al de 2 keer dat ik op zeg

Staatsloterij

ik wil opzeggen omdat we met z n allen belazerd worden ,het is een groot geld klopperij .de gewone man wint nooit iets het gaat allemaal naar de grote heren.het is net als in de politiek ,alleen krijgen wij geen gouden handruk .

Staatsloterij

ik wil opzeggen omdat we met z n allen belazerd worden ,het is een groot geld klopperij .de gewone man wint nooit iets het gaat allemaal naar de grote heren.het is net als in de politiek ,alleen krijgen wij geen gouden handruk .

Staatsloterij

Ik wil de 2 oudejaarsloten met ingang van direct beeindigen.

Voor Staatsloterij zijn in totaal 937 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Staatsloterij opzeggen

Binnen 2 minuten Staatsloterij opzeggen


Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord