Staatsloterij reviews

  • Totaal aantal reviews van Staatsloterij: 932 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Staatsloterij:
    9.0

Deel jouw Staatsloterij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Staatsloterij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Dayzers

kan het niet meer betalen

Dayzers

heb geen zin meer in deze tering oplichterij

Staatsloterij

waar de post naar toe wordt gestuurd, die mevr. woond er niet meer en zelf wonen wij in het buitenland een paar weken geleden heb ik het ook met de post naar U toe gestuurd met de opzegging.
Graag hoor ik snel iets van U

Staatsloterij

Geachte heer, mevrouw

Zou het niet een goed idee zijn om bijvoorbeeld 15 miljoen over 15 mensen te verdelen i.p.v. van één persoon die 15 miljoen wint?

Dit staat mij tegen. Ik ben al jaren lid.

Kan ik m'n geld ook terug ontvangen over de perioden dat ik lid ben geweest? Ik heb namelijk bijna nooit iets gewonnen.

Bovendien is het zo dat leidinggevenden en directeuren er veel aan verdienen. Iets wat men in Nederland verstaat onder "graaicultuur."

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd teken ik met verschuldigde hoogachting

Staatsloterij

Ik wil graag per direct niet meer meedoen met de staatsloterij. Het wordt te duur.

Staatsloterij

Wanneer de geldknip het toelaat dan koop ik toch liever zelf een lot en kan ik het eindcijfer zelf bepalen.

Graag een bevestiging van opzegging per e-mail terug

Staatsloterij

Ik win nooit iets, en koop liever los mn loten.

Dayzers

wil er niet meer aan mee doen.
Daarmee uit.

Dayzers

hij wil het niet eens printen .. ik zet het wel stop bij de bank ... lees al in meerdere reacties dat mensen niet eens weten hoe ze lid geworden zijn ... ik kreeg ook al een kant en klaar ding in huis dat ik lid ben geworden ... zou niet verkeerd zijn als ze een bevestinging sturen die je moet tekenen voor je zo maar lid bent ... voorkomt een hoop ellende

Staatsloterij

Via de bank het automatisch afschrijven blokkeren. doorgeven dat u al heeft opgezegt bij de staatsloterij, maar dat deze nog steeds zonder toestemming van u het bedrag afschrijft. dit kunt u ook via de telefoon regelen, maar ook via e-mail service van uw bank- of giro. Ook wij speelden mee met automatische incasso, en inderdaad, heel af en toe, een paar eurie gewonnen. het feit dat de jackpot bijna niet valt doordat er loten mee doen die niet zijn verkocht, heeft ons doen besluiten om maar te stoppen met het betalen van het riante salaris van mevr de directrice.
In ieder geval, wij spelen mee met de postcode loterij, en daar winnen we weliswaar kleine prijzen, maar ook leuke andere prijzen zat dan alleen maar geld.

Voor Staatsloterij zijn in totaal 932 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Staatsloterij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Staatsloterij
Meer Staatsloterij statistieken

Fusie Staatsloterij en De Lotto is rond

01-04-2016

De fusie tussen de Staatsloterij en De Lotto is rond. Gisterochtend zijn de handtekeningen gezet onder de overeenkomst waarin is besloten dat beide loterijen samen verder gaan.

 

Lees verder

Fusie Staatsloterij en De Lotto goedgekeurd


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord