Readers Digest reviews

  • Totaal aantal reviews van Readers Digest: 444 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Readers Digest:
    9.0

Deel jouw Readers Digest review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Readers Digest abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Readers Digest

ik heb helemaal geen abonnement bij jullie aangevraagd, en nu krijg ik acceptgiro binnen dat ik 25 euro moet betalen, wat is dit voor bullshit
verwacht dus maar niet dat ik dit ga betalen heh.

doei

Readers Digest

vandaag krijg ik zomaar een boekje binnen gestuurd van Reader's Digest.. terwijl ik hier NIET om heb gevraagt. ik ben niet van plan om deze rekening te gaan betalen..ik lees dat er meer mensen zomaar een boekje binnen krijgen.. is het niet handig om allemaal een mail te gaan sturen naar radar ?? vertel dat je bent opgelicht en dat ze je blijven lastig vallen met de rekeningen en boekjes.. hoe meer mailtjes daar binnen komen hoe meer kans we hebben dat ze er mee aan de slag aan..
Heb nooit gevraagd achter een abbonement!!!!

Readers Digest

Ik zeg mijn abonnement op trouwens ik wist niet een dat ik een abonnemet had ik kreeg een rekening van 24,95.Ik heb pas een boekjes gekregen duur boekje moet ik zeggen.Ik ben hier niet blij mee ik verzoek julie mij niets meer te stuuren ik ben er klaar mee.En ook geen rekeningen meer. Een boekje duur hoor,bij deze wil ik niets meer ontvangen mijn opzeg brief is al gestuurd.
Mevr van haalen- 17-03-2010

Readers Digest

vandaag krijg ik zomaar een boekje binnen gestuurd van Reader's Digest.. terwijl ik hier NIET om heb gevraagt. ik ben niet van plan om deze rekening te gaan betalen..ik lees dat er meer mensen zomaar een boekje binnen krijgen.. is het niet handig om allemaal een mail te gaan sturen naar radar ?? vertel dat je bent opgelicht en dat ze je blijven lastig vallen met de rekeningen en boekjes.. hoe meer mailtjes daar binnen komen hoe meer kans we hebben dat ze er mee aan de slag aan.. ik stuur in iederer geval een mail ben gewoon pist op deze mensen !!

Fijne Dag Verder

Readers Digest

ik zou maar 1 proefboekje gratis krijgen en heb nu al 2 rekeningen van 25 euro liggen na 2 keer opzeggen belachelijk gewoon.

Readers Digest

Herinnering ontvangen van een abonnement waar ik niets vanaf weet.
niets getekend
niets ontvangen
niets gelezen
zal ook niets betalen
Voel me behoorlijk genaait, zal het er niet bij laten zitten.
Let maar op.....(zie TV)

Readers Digest

nog nooit zon slechte opzeg gehad .wij hebben een keer een gratis nummer gehad. en gelijk sturen ze de rekening. we hebben al verschillende keren gebeld maar ze blijven maar sturen .ik wil hier eindelijk van af .hier wordt ik niet goed van. m.veen

Readers Digest

er blijven steeds boekjes komen, ook voor andere gezinsleden die daar niet om gevraagd hebben en dan ook nog de bijbehorende facturen. Verder dan ook nog die onzin van prijzen winnen.

Readers Digest

ik ontving opeens het boek 1001 veilige remedies die ik zelf niet besteld had.
dezelfde week heb ik het terug geretourneerd ook het cadeautje dacht dat ik er nu wel van af was maar ze blijven rekeningen sturen ook ben ik opeens lid. raar toch na meerdere emails zonder reactie ben ik het nu zat ze hebben het boek terug dus laat me nu met rust jah.

met vriendelijke groet,

srn van oosterhout

Readers Digest

hallo jullie sturen mij zomaar boeken waar ik niet om gevraagd heb ik heb de boeken ook steeds aan jullie terug gestuurd en nou moet het maar eens afgelopen zijn.

warme groet,

menno bijl

Voor Readers Digest zijn in totaal 444 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Readers Digest opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Readers Digest
Meer Readers Digest statistieken

Readers Digest opzeggen

Binnen 2 minuten Readers Digest opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord