Readers Digest reviews

  • Totaal aantal reviews van Readers Digest: 444 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Readers Digest:
    9.0

Deel jouw Readers Digest review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Readers Digest abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Readers Digest

Na het lezen van veel van onderstaande berichten kunnen we wel concluderen dat readers digest al een lange tijd aan het rondKKren is. Ook ik ben één slachtoffer van een 'gratis tijdschrift' die na een maandje mij opeens 24,50 blijkt te kosten. En dan nog te bedenken dat ik nog niet eens de moeite heb genomen om naar de voorpagina te kijken. Ik ga dit bedrag dus NEVER betalen. Beetje triest dat dit soort bedrijven de maatschappij vet omlaag halen.

Dit pik ik niet, als dit tijdschiftje doorgaat ga ik met offensieve middelen terug strijden. Zouden we allemaal moeten doen.

Fok Readers digest

Readers Digest

Automatische opzegherinnering

Readers Digest

Heb gisteren ook een zgn herinneringsnota ontvangen van Readers Digest.
Wat een waanzinnige oplichtpraktijken van die mensen. Ik heb Radar ook een email hierover gestuurd.

Uiteraard heb ik ook naar de klantenservice gebeld maar dat heeft totaal geen nut. Je staat voor een eeuwigheid in de wacht en krijgt nooit iemand aan de lijn.
Ik heb de klanten service een email gestuurd en gesommeerd mij niets meer te sturen; geen boekjes, geen herinneringsnota's, helemaal niets.

Ik raad een ieder aan die ook zo'n nota heeft ontvangen, om Radar hiervan op de hoogte te stellen en ook een opmerking op deze site te plaatsen.

Wanneer ik iemand oplicht ga ik de bak in. Waarom niet de persoon die deze wanpraktijken in werking heeft gezet? Deze word nl weer 'beschermd' door het bedrijf. Op zijn slechts krijgt het bedrijf een boete. Ze moeten gewoon de persoon in kwestie die verantwoordelijk is voor deze mailings voor de rechter slepen en aanklagen voor oplichting.

Readers Digest

hallo jullie sturen mij zomaar boeken waar ik niet om gevraagd opzeggen a u b

Readers Digest

Ook lang geleden een iets ongewild ontvangen en sindsdien moet ik betalen. Dit heb ik nooit gedaan en ik kreeg een brief van een advocatenkantoor. Deze kosten heb ik ook nog eens moeten betalen.

De klantendienst neemt nooit op, en op het internet werkt het ookal evenmin. Oplichters!

Readers Digest

Ook ik heb dus een boekje ontvangen en ook ongevraagd , nu krijg ik een herinnering dat ik maar ff 24,50 moet gaan betalen, helemaal gek geworden die gasten.
Ook geprobeerd de klantenservice te bellen,tot 3x toe helemaal geen gehoor al met al 20 minuten aan de telefoon gehangen(lijk wel gek ook).
DUS BIJ DEZE HOU OP MET HET STUREN VAN DIE ONZIN EN STOP MET DIE OPLICHTINGSPRAKTIJKEN!!!!!
En neem de telefoon op , het heet niet voor niets klantenservice of is het inmiddels veranderd in klachtenservice.
Zo dat lucht op.

Readers Digest

jullie sturen mij zomaar rare boeken ik wil ze niet dus hou a.u.b op met ze te sturen


vriendelijke groeten mr.pinas

Readers Digest

wordt letterlijk gestoord van die readers digest onzin ze blijven maar dingen zoals folders prijzen festijnen boekjes en rek. sturen....marketing heeft hier niets mee te maken dit is pure misdaad wat een oplichters....overspoelen met poederbrieven zou de beste optie zijn maar dat laat m'n fatsoen dan weer niet toe...soms is het maar wat jammer wel goed opgevoed te zijn..... de mzzlll

Readers Digest

Zo te lezen valt de opzegging niet mee!!! En trouwens, eigenlijk hoef ik het geen opzegging te noemen want ik heb NOOIT een abonnoment aangevraagd!! Ik zou 1x een proefboekje ontvangen! Kreeg ik volgende maand weer een boekje en deze heb ik gelijk (in verpakking) teruggestuurd met de mededeling dat ik geen boekje meer wens te ontvangen! Gister krijg ik weer een boekje! Stuur ik een mailtje naar hetbeste@readersdigest.nl, i.v.m. heb geen printer om de opzegbrief uit te printen, krijg ik een mail terug van Susan de Groot: I will be out of the office starting 26-03-2010 and will not return until07-04-2010. Wat moet ik nu doen om geen boekjes meer te ontvangen???????

Klantnummer: 00100043405

Readers Digest

Ik heb dus ook ONGEVRAAGD een boekje+ rekening ontvangen.Meerde malen heb ik zelfs een rekening ontvangen en die weiger ik hoe dan ook te betalen.Dit omdat ik NERGENS om heb gevraagd.
Ze dreigen nu zelfs met een incassoburo.
Zijn er meerdere mensen die en brief hebben ontvangen dat zal ze niet betalen er een incassoburo op volgt?Je wordt gewoon GENAAID door een stelletje KL**TZAKKEN!!!!!

Voor Readers Digest zijn in totaal 444 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Readers Digest opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Readers Digest
Meer Readers Digest statistieken

Readers Digest opzeggen

Binnen 2 minuten Readers Digest opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord