Readers Digest reviews

  • Totaal aantal reviews van Readers Digest: 444 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Readers Digest:
    9.0

Deel jouw Readers Digest review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Readers Digest abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Readers Digest

21 januari 2011

Dag medewerker van Readers Digest(Het Beste Boek),
Vorige week een gratis proefexemplaar van Het Beste boek ontvangen, daarvoor hartelijk dank.

Bij deze wil ik aangeven niet meer exemplaren te willen ontvangen.
Groetjes,

L’J Andringa
Slusleane 3
8408 CB Lippenhuizen
telefoon 0516-471141

Readers Digest

Ondergetekende Naus Mia Schuttebergslaan 4 3950 Bocholt - Kaulille wenst verder geen mails op post meer te ontvangen van readers digest wegens verhuis naar het buiten land en geen interesse meer. Dus zeker niks meer opsturen he.

Readers Digest

Beste mensen !!!!Reader Digest volgens mijn is kriminele organizatie.Ik heb noit boekjes besteld,en na 1 maand krijge ik briefe van deurwarders met factur te betalen.Ik heb 10 keer terug klote kado terug gestuurd binnen lepeltjes ,work MADE IN CHINA WERT 10 CENT.iKJ HEB 10 KEER BRIEFE MET BEZWAARSCHRIFT NAAR DIGEST GESTUURD DAT IK WIL NIET MEER KLOTE BRIEFE ONTVANGEN.IK KRIJGE ELKE WEEK TONE REKLAME,PAPIER,FOLDERS EN ANBIDINGEN!!!!!!!!!!!!!!!IK WIL DAT NIET!!!!!!!!!!

Readers Digest

stop a.u.b met sturen van emails ik word er helemaal gek van ,ik neem toch geen abbonnement dus stop ermee.

Readers Digest

L.S.
heb al 2x laten weten dat jullie niets meer moeten sturen en 2x een bevestiging gekregen maar alles gaat gewoon door, jullie moeten je schamen mensen zo voor de gek te houden.Ik weet dat ik jullie troep heel goed moet lezen maar veel mensen weten dit niet en denken dat ze iets gewonnen hebben en trappen dan in een leuke "aanbieding "en zitten dan vervolgens tijden aan jullie vast en moeten heel veel moeite doen om van jullie af te komen.Bah !!!!

Readers Digest

niets meer opsturen.
papierbak is al vol.
alles gaat retour.

Readers Digest

Readers Digest,
Ik sluit mij aan bij de vele boze reacties naar jullie. Ruim een half jaar terug heb ik mijn abonnement klantnr. 44959862 opgezegd, daar bevestiging van ontvangen, en nu flikken jullie het om een herinnering van betalen te sturen.Nooit ga ik meer een aanbieding van jullie aannemen want ik wordt hier echt doodziek van hoe jullie met mensen om gaan. Veel beloven, weinig doen. Ik betaal niets!!

G. Hollander

Readers Digest

Ik wil geen boekjes meer ontvangen van jullie!!
Ik betaal mijn acceptgiro ook niet..Stelletje nietsnutten denken dat k achterlijk ben.Ik heb me helemaal niet opgegeven voor deze rotzooi.Ik wil geen brieven meer ontvangen zet die achterlijke abonnee op stop..Van mij krijgen jullie geen ene cent!!!

Readers Digest

R.D.,graag stoppen met sturen van illusies.Ik ben al miljonair.(?)

Readers Digest

goede middag ik wil graag stoppen met de Readers Digest ik heb wel weer een acceptgiro gehad maar ik betaal het niet meer om dat ik niet meer mee doe ik heb er geen zin meer in ht is natuurlijk niet fijn wat ik nu zeg maar het is niet anders dus ik stop

groetjes

Voor Readers Digest zijn in totaal 444 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Readers Digest opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Readers Digest
Meer Readers Digest statistieken

Readers Digest opzeggen

Binnen 2 minuten Readers Digest opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord