Readers Digest reviews

  • Totaal aantal reviews van Readers Digest: 444 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Readers Digest:
    9.0

Deel jouw Readers Digest review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Readers Digest abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Readers Digest

ik wil readers niet meer ontvangen ook ik heb meegedaan met een engette.
gr.diana

Readers Digest

Zou u mij schriftelijk willen laten weten of u mijn opmerking heeft gelezen en een oplossing heeft gevonden voor het eerder beschreven probleem? Ik vind het vervelend dat er geen reactie komt van jullie zijde en ik straks weer onterecht een factuur krijg

Readers Digest

Hallo, ik heb een aantal weken geleden 'toevallig' een enquéte ingevuld, waarbij ik een gratis exemplaar ontving van een tijdschrift.
Vervolgens ligt er een maand later een rekening in de brievenbus van Readers Digest! Dit klopt niet!
Ik heb helemaal geen abonnement genomen, maar moet vervolgens betalen voor een abonnement. Dit doe ik dus nooit weer!!

Readers Digest

Ik krijg ook een Acceptgiro thuis gestuurd waarbij een bedrag van 24,50 in rekening gebracht wordt. Stop meteen met deze flauwekul, ik hoef die rotzooi niet. Ik heb de enquete ingevuld en er staat geen enkele keer aangegeven abonnee te worden bij een gratis proefnr. Ik betaal niets.

Readers Digest

Mijn dementerende ouders hebben mij vorig jaar een (voor hun gevoel) gratis geschenkabonnement gegeven. Klantnr. 38250023. Mijn moeder wilde haar eigen abonnement opzeggen, wat ik telefonisch gedaan heb (in januari 2011). Het bedrag van het geschenkabonnement stond nog open, maar kon gecompenseerd worden met het bedrag van het abonnement van mijn ouders. Een medewerker gaf mij telefonisch de garantie dat het zo in orde was gebracht. Daarom verbaast het mij ten zeerste dat mijn moeder weer een rekening kreeg van 34, 95 m.b.t. het geschenkabonnement. Wij hebben echt de toezegging gekregen dat het via jullie computer in orde was gebracht in januari en mijn moeder gaat deze rekening niet betalen. Wij gaan uit van een misverstand aan jullie zijde. Ik wil dit keer dan ook een schriftelijke bevestiging dat zowel het geschenkabonnement als het abonnement van mijn moeder zijn opgezegd (deze was ook toegezegd door de medewerkster, maar is nooit door mij ontvangen).

Readers Digest

Ik heb niet gevraagd om abonnee te worden, ik heb alleen meegedaan met een enquête om het blad GRATIS uit te proberen. Vervolgens krijg ik een week later een acceptgiro.Ik ga dit echt niet betalen. Het blad trekt mijn interesse niet, en ik wil gelieve niks meer van readers digest ontvangen.

Readers Digest

Wij wensen geen verder post oid meer te ontvangen van readers digest.

Readers Digest

ja ik weet nou niet wat ik moet doen hoor ik ben pas 16 en dan zit ik aan deze bullshit vast me ouders worden gek als ze hier agter komen ik vul een anquete in en er staat dat het gratis is en bla bla bla en dan komen ze opeens met je moet gaan betaalen en dit en dat ja dag ik heb niet eens gezegd dat ik met de algemeende voorwaarde eens ben wat is dit voor een zooi ?? :S

Readers Digest

Ik wens mijn abonnement bij reader's digest stop te zetten.Gezien de vele negatieve reacties die ik lees zou ik graag vernemen wat ik juist moet doen om wettelijk in orde te zijn met mijn opzeg en wat is de opzegtermijn? m.v.g.

Readers Digest

Net een 'gratis exemplaar' ontvangen op naam van mijn dochter van 11. Als ik niet snel genoeg bel zit mijn dochter van 11 dus vast aan een contract, alleen is dat niet rechtsgeldig.
Ga dat maar niet afwachten en bel maandag direct naar dit malafide bedrijf,die niet gehinderd door enige kennis, agressieve aquistitietechnieken hanteert.

Voor Readers Digest zijn in totaal 444 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Readers Digest opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Readers Digest
Meer Readers Digest statistieken

Readers Digest opzeggen

Binnen 2 minuten Readers Digest opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord