PZC reviews

  • Totaal aantal reviews van PZC: 77 reviews
  • Gemiddelde beoordeling PZC:
    9.5

Deel jouw PZC review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun PZC abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

PZC

Kwaliteit van de krant is vreselijk.Stompzinnige en ergerlijke koppen, ondermaats taalgebruik, opgeklopt onnieuws en veelal achter d feiten aanhollen.

PZC

Opzeggen per 1 april 2013

PZC

De financiele situatie.

PZC

Helaas wegens financiële redenen opzeggen, altijd met veel plezier gelezen.

PZC

lees de pzc op m'n tablet dus dubbel
krant is te kostbaar

PZC

Hierbij wil ik de pzc van mijn moeder opzeggen per 1 oktober 2012 omdat zij verhuist naar een verpleeghuis.

mvg Ronnie Zorge

PZC

opzeggen per 1-07-2012

PZC

Elke dag dat de krant op de deurmat ligt wordt ik geconfronteerd met nieuws waarvan ik al op de hoogte ben. Ook het feit dat de krant is gevuld met paginagrote reclames geeft mij het gevoel een huis- aan huis blad te lezen. Om die reden wil ik de krant opzeggen.

PZC

Na voor de derde keer te zijn lastiggevallen door de telemarketeers van de PZC zeg ik mijn zaterdagabonnement op. Dit is blijkbaar de enige manier om van de verkopers af te komen want als abonnee mogen ze je altijd bellen met een aanbieding en dat ben ik spug zat. Opzeggen dus.

PZC

opzeggen om financiele redenen

Voor PZC zijn in totaal 77 reviews geschreven. Voor de hele categorie Kranten zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.PZC opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken PZC
Meer PZC statistieken

PZC opzeggen

Binnen 2 minuten PZC opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord