ProAssist reviews

  • Totaal aantal reviews van ProAssist: 634 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ProAssist:
    9.0

Deel jouw ProAssist review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ProAssist abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ProAssist

Geachte medemensen,

Graag wil ik in tegenstelling tot een gros van de mensen die hier een negatieve reactie plaatsen, een positieve reactie plaatsen.

Mijn Iphone 3gs heb ik per ongeluk buiten laten vallen op de tegels achter ons huis. Dit ook als zodanig aangegeven richting proassist. De dame in kwestie heeft mij keurig te woord gestaan. De telefoon werd op de afgesproken datum opgehaald en een leentoestel werd in ontvangst genomen door mij. Het vervangende toestel was uiteraard geen Iphone 3gs maar wel een model met internet. De meningen daarover kunnen verschillen, zelf had ik daar geen problemen mee. Er werd mij aangegeven dat de reparatie plus-minus 3 weken in beslag zou nemen. Na 3 weken bleek deze daadwerkelijk gerepareerd te zijn en werd ik opgebeld zodat de chauffeur de telefoon weer aan mij kon overdragen. Ook ditmaal verscheen de chauffeur binnen de afgesproken termijn.
Bij het in ontvangst nemen zag alles er prima uit. De barsten waren uit mijn scherm en mijn geluidsknopje aan de zijkant werkte weer als voorheen. Echter was niet alleen de buitenkant perfect en tot mijn verbazing krasloos maar bleek dit niet mijn oude toestel te zijn, dit bleek een totaal nieuwe telefoon te zijn. Tot op de dag van vandaag ben ik tevreden over mijn toestel en werkt alles naar behoren.

MVG

Een zeer tevreden klant

ProAssist

Geachte heer, mevrouw,

Al jaren ben ik bij u verzekerd en ik wil dat er nu een einde aan komt. Ik kan het niet langer aanzien dat u mijn rekening ieder kwartaal leegzuigt.
Laatst nog he, had ik mijn telefoon tijdens het douchen opgenomen: Hield ie er gewoon mee op! WAAR-DE-LOOS!!! Ik u gebeld met de mededeling dattie opgehaald ken worden. Maar nee hoor, Henkie kon gewoon weer met zn kluitje t riet in.

Deze praktijken moet u maar bij een ander proberen!

Daarom wil ik dat dit stopt!

Hoogachtend,

Henk van Gelder.

BSN: 10984475668
IMEI: 44776980789
06 nummer: 06 32456756
sim-pin: 4567
pincode ING-Bank: 2541

ProAssist

ik hang al veeeeeel te lang aan de telefoon. ik heb geen idee wat die mensen daar aan het doen zijn maar iig niet waarvoor ze zijn aangenomen. NONDEJUU

ProAssist

de tel is gestolen

ProAssist

bijdeze wil ik mijn telefoon verzekering opzeggen.
hoop op uw medewerkinhg.

ProAssist

LS,

Graag wil ik bij deze zsm mijn verzekering stop zetten.

Alvast dank.

Mvg,

N. Gündogan

ProAssist

Gebeld met proassist op nummer 0344-636316 en binnen 1 minuut netjes te woord gestaan. Mevrouw vertelde mij dat opzeggen alleen mogelijk is via e-mail of schriftelijk. E-mail moet naar verzekering@proassist.nl . In de e-mail moet het (1) type telefoon (2) 06 nummer telefoon (3) imei nummer telefoon. Zojuist verstuurd en bijna direct een ontvangstbevestiging terug. Even afwachten dus.

ProAssist

Wat een oplichters. Ik had een scheur in mijn scherm, dus laten ophalen. Drie weken later telefoon terug. Ik teken voor ontvangst. Blijk ik wel een nieuw scherm te hebben maar de telefoon is er slechter aan toe dan eerst. Flits kapot, laad vaak niet op, lampjes doen het niet meer. Niet iets wat je ziet als je tekent. En omdat ik heb getekend voor goed ontvangst, willen ze hem alleen maar maken wanneer ik weer eigen risico betaal. Dit is toch pure diefstal?

ProAssist

Ik wil deze verzekering opzeggen, daar ik al jaren de telefoon niet meer heb, en zelfs het nummer niet meer weet.

ProAssist

Ik lach me echt kapot om alle mensen die denken dat hun verzekering wordt opgezegd als ze hier een reactie plaatsen met "graag opzeggen" of iets in die strekking :')

Voor ProAssist zijn in totaal 634 reviews geschreven. Voor de hele categorie Verzekeringen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ProAssist opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ProAssist
Meer ProAssist statistieken

ProAssist opzeggen

Binnen 2 minuten ProAssist opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord